16 Σεπτεμβρίου 2009

Ο αστικός ιστός της Παλλήνης δεν μπορεί να αντέξει άλλο την ανελέητη καθημερινή πολιορκία από κάθε λογής όχημα. Η υπομονή των κατοίκων στο κόκκινο.

Ο διάτρητος αστικός ιστός της Παλλήνης από κάθε λογής όχημα, έχει φέρει μεγάλο πονοκέφαλο και απελπισία στους κατοίκους της. Όλα τα ιδιωτικά σχολικά εκπαιδευτήρια της περιοχής χρησιμοποιούν μόνιμα όλους τους δρόμους αλλά και στενά ακόμα της περιοχής γύρω από τον Άγιο Τρύφωνα για να κερδίζουν χρόνο.

Η περιοχή δεν μπορεί να σηκώσει τέτοιο φορτίο, που σε αυτό, πρέπει να προσθέσουμε και τις ανάγκες των μόνιμων κατοίκων της περιοχής καθώς και το επιβαρυμένο πρόγραμμα της εκκλησίας του Αγ. Τρύφωνα. Πολλά τα αυτοκίνητα και μόνιμο μποτιλιάρισμα ανεξάρτητα από ημέρα και ώρα.

Ο Αναπτυξιακός & Επιστημονικός Σύνδεσμος Παλλήνης στέλνει μια πρόταση για άμεση εφαρμογή που δεν απαιτεί παρά την βούληση και την λήψη απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Παλλήνης.


ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ

Γραβιάς 5 και Σπετσών 16, Παλλήνη Αττικής, Τ.Κ.:15351,

Http://www.medicitizen.blogspot.com E-mail: anespa2001@gmail.com

ΠΑΛΛΗΝΗ 11-09-2009

ΠΡΟΣ : ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΑΛΛΗΝΗΣ

ΚΟΙΝ :ΝΟΜΑΡΧΗ ΚΑΙ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ Ν.Α.Α.Α.

ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΓΟΝΕΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΠΑΛΛΗΝΗΣ

ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ


Κύριε Δήμαρχε,

Κυρίες και Κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι,


Με απόφαση σας, τον Οκτώβριο 2008 προχωρήσατε στην μονοδρόμηση της οδού Ελαιώνων και μονοδρόμηση των οδών Σπετσών και Παλλάδος Αθηνάς. Αποτέλεσμα αυτής της απόφασης είναι κάθε 1΄ (60΄΄) να παιρνούν πέντε (5) τουλάχιστον αυτοκίνητα από τις παραπάνω οδούς με προορισμό από η προς το ΝΤΡΑΦΙ (Κοινότητα Πικερμίου) από ώρα 06:00 μέχρι ώρα 22:00.


Γνωρίζετε πολύ καλά το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ευρύτερη περιοχή από τα αυτοκίνητα των εκπαιδευτηρίων Κωστέα –Γείτονα και Σ. Ραυτοπούλου. Ακόμη σας είναι γνωστή η ένταση του κυκλοφοριακού προβλήματος που αντιμετωπίζει η περιοχή γύρω από την εκκλησία του Αγίου Τρύφωνα ιδιαίτερα όταν πραγματοποιούνται τελετές.


Τα παραπάνω μας οδηγούν στην άποψη ότι οφείλει ο Δήμος να θέσει σε εφαρμογή πρόγραμμα μονοδρομήσεων που στόχο θα έχουν τη μείωση της διάχυσης της τροχαίας κίνησης, με δεδομένο το γεγονός ότι στην περιοχή ( άνωθεν της Λ . Μαραθώνος) λειτουργούν οκτώ (8) Δημόσιες Σχολικές Μονάδες.


ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου να επεκταθεί άμεσα η μονοδρόμηση οδού Ελαιώνων μέχρι την οδό ΑΝΘΕΩΝ. Όλα τα αυτοκίνητα (εκτός βαρέων οχημάτων και μεγάλων λεωφορείων) που κατεβαίνουν από το Ντράφι να χρησιμοποιούν για την έξοδο τους στη Λ.ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ την οδό ΑΝΘΕΩΝ.


Η πρόταση μας δημιουργεί τις προυποθέσεις για μείωση της διάχυσης της τροχαίας κίνησης στο κομμάτι της πόλης μας που περικλείεται από τις οδούς Λ. Μαραθώνος- Γρηγορίου Ε΄-Βυζαντίου-Σαλαμίνος-Κλεφτών Αρματωλών-Ελαιώνων-Αθηνάς-Λ. Μαραθώνος και ταυτόχρονα εξασφαλίζει μεγαλύτερη οδική ασφάλεια στους Μαθητές που φοιτούν στα Δημόσια Σχολεία (2ο Νηπιαγωγείο, 5ο Νηπιαγωγείο, 2ο Δημοτικό Σχολείο, 1ο Γυμνάσιο, 1ο Λύκειο ) της περιοχής.


Οφείλουν Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ανατολικής Αττικής, Δήμος Παλλήνης και Κοινότητα Πικερμίου να πάρουν πρωτοβουλία για κατασκευή νέου δρόμου που να οδηγεί στο Ντράφι.


ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ : ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ ΤΗΛ. 6932484338

Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ : ΚΩΝ/ΝΟΣ ΡΙΠΗΣ ΤΗΛ. 6946271213

ΤΟ ΜΕΛΟΣ :ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΛΑΣ ΤΗΛ. 6948801660



Αναζήτηση Εργασίας

Εργασία από την Careerjet

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας

 

Followers