17 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΣΤΑ ΜΕΣΟΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΕΡΓΙΑ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ. ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΞΑΝΑ ΘΕΑΤΕΣ. ΜΠΙΡΜΠΙΛΩ ΑΚΟΥΣ ;


Με αυτό τον τίτλο στις 23 Φεβρουαρίου 2010 γράφαμε :


Επανέρχεται στα κεντρικά περιβαλλοντικά θέματα των μεγάλων εφημερίδων η έλλειψη υποδομών της Ανατολικής Αττικής με πρώτο θέμα την "ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ" που αναζητείται λύση από όλους τους θεσμικούς φορείς τα τελευταία 15 χρόνια...

Η κ. Υπουργός ΠΕΚΑ έχει τύχει προνομιακής μεταχείρισης από τους Ενεργούς Πολίτες Μεσογείων μέχρι σήμερα. Όλο αυτό το διάστημα περιμένουμε τις εξαγγελίες της ευλαβικά για το τι θα γίνει εδώ και τώρα με το θέμα της αποχέτευσης.

Ελπίζουμε πως σύντομα θα υπάρξουν ουσιαστικές εξαγγελίες από το ΥΠΕΚΑ γιατί η θρυαλλίδα έχει ήδη ανάψει και οι κάτοικοι της περιοχής δεν θα περιμένουν για πολύ ακόμη, μένοντας απρακτοι.

Αναδημοσιεύουμε την επιστολή προς τον ρ/σ ΣΚΑΙ αγανακτισμένου Μεσογείτη.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ κε ΠΟΡΤΟΣΑΛΤΕ

ΜΕ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ, ΑΛΛΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΑ ΜΕΣΟΓΕΙΑ.

ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟΣΟ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΌΣΟ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥΣ (ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΛΙΓΟ) ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ, ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΩΝ ΣΚ.... ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΟΘΡΑΤΖΙΔΩΝ.

ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ, ΑΠ' ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΘΑ ΡΩΤΑΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΜΑΣ ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΧΩΡΟ ΑΚΟΜΗ Ο ΒΟΘΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ "ΞΕΛΑΦΡΟΣΟΥΜΕ" . ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΡΕΖΙΛΙΚΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΖΕΙ ΣΤΟΝ 21ο ΑΙΩΝΑ, ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΜΟΛΥΝΕΤΑΙ Ο ΥΔΡΟΦΟΡΟΣ ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚ... ΔΙΑΒΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ ΜΑΣ.

ΙΣΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ κε ΠΟΡΤΟΣΑΛΤΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕ ΤΟ ΜΕΙΖΟΝ ΑΥΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΣΤΑ ΜΕΣΟΓΕΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ, ΟΤΑΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΕ ΤΙΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΚΑΡΤΕΛ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Γιάννης Τιλκιτζής

Πρόεδρος Φιλοπρόοδου Εξωραϊστικού Συλλόγου ΦΕΣ "ΗΚΑΝΤΖΑ" ΠΑΛΛΗΝΗ

και μέλος της :
ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ενάντια στην υποβάθμιση του ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

Αναζήτηση Εργασίας

Εργασία από την Careerjet

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας

 

Followers