28 Οκτωβρίου 2007

Σύλλογοι Εργατικών Κατοικιών Παλλήνης - ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ

Σύλλογοι Εργατικών Κατοικιών Παλλήνης


Πλατεία 1ης Μάη Γρηγόρη Λαμπράκη

Τ.Κ. 153.51 Παλλήνη

Τηλ: 210.6031440 Τηλ:6974704581

ergatikeskatoikies1@yahoo.gr kat.glampraki@yahoo.gr


ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ

ΟΛΟΙ εμείς οι κάτοικοι των εργατικών κατοικιών οφείλουμε να δώσουμε το παρών την ΤΕΤΑΡΤΗ 31/10/2007, και ώρα 19:00 (7:00 μ.μ.) στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Παλλήνης (Πλατεία Ελευθερίας) όπου θα συζητηθεί και θα ληφθεί απόφαση για το εμπορικό κέντρο στο κτήμα Καμπά!!!

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να καταθέσουμε τις απόψεις μας και να απαιτήσουμε από το Δημοτικό Συμβούλιο Παλλήνης και το Νομαρχιακό Συμβούλιο Ν.Α.Α.Α. να εκφράσουν χωρίς περιστροφές!!! την αντίθεσή τους στην εφαρμογή του Νόμου 2742/99 για την περιοχή της Κάντζας.

ΠΡΕΠΕΙ να τους δείξουμε ότι δεν έχουμε αλλά περιθώρια υποβάθμισης, να τους πούμε ότι εμείς οι κάτοικοι των εργατικών κατοικιών, απαιτούμε από τους αιρετούς άρχοντες της πόλης μας, να γνωμοδοτήσουν αρνητικά!!!, στο μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο των Βαλκανίων συνολικής έκτασης κτιριακών εγκαταστάσεων 111.777 τ.μ. Και να τους διαβεβαιώσουμε ότι είμαστε μαζί τους στον αγώνα, της απαίτησης από την κεντρική εξουσία στο αναφαίρετο δικαίωμα μας να αποφασίζουμε εμείς οι κάτοικοι και οι εκπρόσωποι μας (σε Δήμο & Νομαρχεία) για το μέλλον της πόλης μας και των παιδιών μας.

ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΟΧΙ στα ψευτόδιλήμματα των 4000 θέσεων εργασίας (για όλη την Αττική και όχι μόνο για την Παλλήνη) και στα πιθανά έσοδα Δημοτικών τελών από τις εμπορικές δραστηριότητες του κέντρου. (το κόστος συντήρησης και καθαριότητας των 300 στρεμμάτων ίσως κοστίσει περισσότερο στο Δήμο μας ).Το έργο της ανεργίας του εργάτη και τον θάνατο του εμποράκου, το έχουμε δει εδώ και καιρό στους κινηματογράφους του THE MALL.

· ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΖΩΗΣ.

Η Αυτοδιοίκηση έχει υποχρέωση να διαφυλάξει την ποιότητα ζωής της περιοχής μας. Η κατασκευή ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ στο Δήμο μας είναι υποχρέωση της Πολιτείας και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να συσχετιστεί με την απόφαση του Υπουργού ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε. να χαρακτηρίσει την έκταση του κτήματος Καμπά ως Π.Ο.Α.Π.Δ.

· Ναι στο δικαίωμα της τοπικής αυτοδιοίκησης να επιλέγει το μέλλον της .

ΜΕ ΦΙΛΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ

ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ

Αναζήτηση Εργασίας

Εργασία από την Careerjet

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας

 

Followers