24 Μαρτίου 2009

Μια νέα πολιτική για τα σκουπίδια στην Αττική.

Αναδημοσιεύουμε το άρθρο του Βουλευτή Αττικής κ. Β. Οικονόμου για το μεγάλο θέμα των σκουπιδιών στην Αττική. Δεν συμφωνούμε με το σκεπτικό της επίλυσης σε επίπεδο Αν. Αττικής και έχουμε εκφράσει ως "ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ & ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ" με επιστημονικά στοιχεία μέσα από ημερίδες την ανάγκη υποστήριξης εθνικού σχεδιασμού.

Τα πολιτικά κόμματα, πέραν του "ΣΥΡΙΖΑ" που τυχαίνει να συμφωνεί με το σκεπτικό μας, δεν έχουν επίσημα τοποθετηθεί γιαυτό όπως και για τα άλλα περιβαλλοντικά θέματα ΣΥΝΟΛΙΚΑ.

Ο βουλευτής τολμάει, και δεν είναι η πρώτη φορά, εκφράζοντας μια γενικότερα πιο δίκαιη προσέγγιση για το θέμα των "ΧΥΤΑ", αλλά τόσο το "ΠΑΣΟΚ" όσο και τα υπόλοιπα κόμματα πρέπει να διοχετεύσουν επίσημη και τεκμηριωμένη περιβαλλοντική πολιτική για την Αν. Αττική, πριν είναι πολύ αργά. Θα πρέπει λοιπόν να αγωνιστούν για να πείσουν τους δικαιολογημένα δύσπιστους κατοίκους για τα πολλά και τερατώδη λάθη που έχουν γίνει τα προηγούμενα χρόνια, αιτιολογώντας την αλλαγή πλέυσης σε αρκετά από αυτά και προβάλλοντας αξιόπιστες πολιτικές.

Η Αν. Αττική βάλλεται από παντού και μοιάζει ανοχύρωτη στον τρόπο που επιβουλεύονται τα μεγάλα συμφέροντα τα διάφορα φιλέτα της.

Το Περιβάλλον πρέπει να είναι πέρα και πάνω απ' όλους.


Ακολουθεί το ενδιαφέρον άρθρο του κ. Β. Οικονόμου.

ΑΡΘΡΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΒΑΣΙΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΤΟ ΒΗΜΑ"

24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2009.

"ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ"






Αναζήτηση Εργασίας

Εργασία από την Careerjet

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας

 

Followers