14 Ιουνίου 2009

ΚΤΗΜΑ ΚΑΜΠΑ. Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος εγκλήματος - λίγες ημέρες προ των εκλογών . Μήπως είναι πάρα πολλά τα λεφτά ;

Μεσούσης της προεκλογικής περιόδου, ο Οργανισμός Ρυθμιστικού Σχεδίου Αθήνας συνεδρίασε (μεσημέρι Τε­τάρτης 16 Σεπτεμβρίου) και γνωμοδότησε ομόφωνα υπέρ της αποδοχής της Στρατηγικής Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για την Π.Ο.Α.Π.Δ. στη θέση Κτήμα Καμπά της Κάντζας.


Σύμφωνα με εξακριβωμένες πληροφορίες, προσκλήθηκαν και παρέστησαν στην συνεδρίαση του ΟΡΣΑ ο Δήμαρχος Παλλήνης Κ. Σπ. Κωνσταντάς και από την αντιπολίτευση η κ. Μ.Λεβαντή, προς τους οποίους η πρόεδρος του Οργα­νισμού κ. Αικ, Συκιανάκη εξέφρασε "την ευαρέσκεια της" για το γεγονός ότι "ο Δήμος Παλλήνης αξιοποίησε την δυ­νατότητα και πέτυχε μια θετική προς τα συμφέροντα της πόλης συμφωνία με την κατασκευάστρια εταιρεία...."


Η κ. Α.Συκιανάκη δήλωσε στους εκπροσώπους του Δήμου Παλλήνης, ότι "το περιεχόμενο της συμφωνίας με ό,τι προ­βλέπεται σε αυτό, θα συμπεριληφθεί στην γνωμοδοτική α­πόφαση του Οργανισμού που θα αποσταλεί στον υπουργό ΠΕΧΩΔΕ".Λίγο μετά την αναχώρηση των εκπροσώπων του Δήμου Παλλήνης, προσήλθαν στα γραφεία του Οργανι­σμού εκπρόσωποι της εταιρείας REDS με επικεφαλής τον γενικό διευθυντή της κ. Γιάννη Μωραϊτη.


Το ερώτημα που προκύπτει τώρα είναι αν ο υπουργός ΠΕ-ΧΩΔΕ κ. Γ.Σουφλιάς, παίρνοντας στα χέρια του την θετική γνωμοδότηση του Ο.Ρ.Σ.Α. αποφασίσει να εκδώσει λίγο πριν τις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου, την σχετική απόφα­ση έγκρισης της Στρατηγικής Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για το Εμπορικό & Ψυχαγωγικό Κέντρο στην Κάντζα. Οι επόμενες ημέρες θα το δείξουν.


ΠΗΓΗ : ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ - ΝΕΟΛΟΓΟΣ 18/09/2009



Αναζήτηση Εργασίας

Εργασία από την Careerjet

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας

 

Followers