23 Απριλίου 2013

Οι φίλοι της ορειβασίας και της φωτογραφίας θα βρουν πολλά ενδιαφέροντα στην εκδήλωση «Σλοβακία: Οροσειρά Τάτρα στην καρδιά της Ευρώπης… και στην δική μας!»

O Ελληνικός Πολιτιστικός Ορειβατικός Σύλλογος Φυλής και η Πρεσβεία της Σλοβακίας στην Αθήνα διοργανώνουν την εκδήλωση  


«Σλοβακία: Οροσειρά Τάτρα στην καρδιά της Ευρώπης… και στην δική μας!» την Τετάρτη 24 Απριλίου 2013, ώρα 7.30 μμ, Αίθουσα AUDITORIUM, Σημείο Πολιτιστικής Ακρόασης, Σίνα 2-4, Αθήνα. Η εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Διοίκηση του AUDITORIUM.
Κατεβάστε το πρόγραμμα εδώ
Η κα Ιφιγένεια Μαχίλη και ο κος Χρήστος Μερεντίτης θα μοιραστούν μαζί μας τις εμπειρίες τους από τις αναβάσεις στις κορυφές Gerlachovsky και Lomnicky, από τις πεζοπορίες στον Εθνικό δρυμό των Τάτρα και στις λίμνες Strbske, Skalnate και Zelene και από τις περιηγήσεις σε μεσαιωνικά κάστρα και περιοχές προστατευόμενες από την UNESCO, που πραγματοποιήθηκαν από τα μέλη του Ε.Π.Ο.Σ. Φυλής τον Αύγουστο του 2012.


Η εκδήλωση θα αρχίσει με :
  • προβολή αποσπασμάτων από το ντοκιμαντέρ των Pavol Barabas και Tomas Hulik με τίτλο: «Οροσειρά Τάτρα, η άγρια φύση παγωμένη στο χρόνο». Στους δημιουργούς του ντοκιμαντέρ απονεμήθηκε το Βραβείο του υπουργού πολιτισμού της Σλοβακίας το 2007 και βραβεία από διεθνή φεστιβάλ χωρών, όπως η Τσεχία, η Πολωνία, η Ιταλία, η Ρωσία και οι Η.Π.Α.
  • Στη συνέχεια, ο Πρέσβης της Σλοβακίας στην Ελλάδα ο κος Peter Michalko θα εγκαινιάσει την έκθεση φωτογραφίας φυσικών και πολιτιστικών μνημείων της Σλοβακίας, που προστέθηκαν στην παγκόσμια πολιτιστική κληρονομιά της UNESCO
Διάρκεια της έκθεσης φωτογραφίας: από 25 έως 27 Απριλίου 2013 και από 8 έως 18 Μαΐου 2013, Δευτέρα έως Παρασκευή (11:00 πμ –5.00 μμ ) και Σάββατο (10:00 πμ-1.00 μμ).

Αναζήτηση Εργασίας

Εργασία από την Careerjet

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας

 

Followers