2 Νοεμβρίου 2008

Ψηφοφόρος για μια μέρα, πολίτης κάθε μέρα. Τρίτη 4.11.2008, Αίγλη Ζαππείου, ώρα 19.00

Ο Νίκος Γιαννής, εν μέσω γενικής κρίσης, αποφάσισε να αναλάβει τις ευθύνες του, μετά την κοινωνία πολιτών και στην πολιτική. Μας καλεί να υιοθετήσουμε μια δυναμική στάση ζωής που χάριν συντομίας περιγράφεται,

"Ψηφοφόρος για μια μέρα, πολίτης κάθε μέρα".

Στην πρώτη ουσιαστικά πολιτική ομιλία του στην Αθήνα, στο κέντρο της πολιτικής ζωής, στην Αίγλη Ζαππείου, την Τρίτη 4.11.2008, θα δοκιμάσει να εκθέσει έναν πραγματικό απολογισμό του κυβερνητικού έργου της Ν.Δ. από το 2004, να μιλήσει για τα προβλήματα της πολύπαθης Αττικής, τη μέχρι τώρα εμπειρία του στα κοινά και ειδικώς στη μαχόμενη πολιτική, καταλήγοντας στη διατύπωση δέσμης ιδεών για την αναρύθμιση του πολιτικού μας συστήματος, που ευθύνεται για τη χαμηλή απόδοση της δημοκρατίας μας και την ποιότητα του πολιτικού μας δυναμικού.

Η μεταπολίτευση δεν έχει ακόμη τελειώσει. Σε μια νέα συμμαχία πολιτών και συλλογικών εκφράσεων εναπόκειται να κόψουμε δρόμο προς το μέλλον, να βρει μια ρωγμή η αλήθεια και η αξία να περάσουν.

Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2008, 19.00, Αίγλη Ζαππείου-Αίθουσα Πρωτέας

Πρόσβαση: Μετρό Πλ.Συντάγματος και διαθέσιμος χώρος πάρκινγκ στο Ζάππειο

Εμείς θα ξαναθυμίσουμε, μερικά από αυτά, που στο τεφτέρι των προεκλογικών ομιλιών, των υποψηφίων των κομμάτων εξουσίας μπαίνουν από το 1981 μέχρι σήμερα.

Έλλειψη αποχετευτικών δικτύων και εγκαταστάσεων βιολογικού καθαρισμού

Χώροι Υγειονομικής Ταφής (Χ.Υ.ΤΑ.)

Συγκοινωνιακή εξυπηρέτηση κατοίκων

Βελτίωση οδικών υποδομών (πεζοδρόμια, λακούβες, αποχετευτικό ομβρίων κτλ)

Προστασία ελεύθερων χώρων:

α) Λόφος Λεβίδη (Παλλήνη)

β) Κτήμα Καμπά (Κάντζα)

γ) Στρατόπεδο Λάμπρου (Κάντζα)

δ) Κτήμα ΔΕΗ (Κέντρο Δοκιμών Ερευνών και Προτύπων -Κάντζα)

ε) Λόφου Κεραίας στο Σταυρό Γέρακα

στ) Λόφος Φούρεζι Γλυκών Νερών

Δημιουργία νέων αθλητικών εγκαταστάσεων και χώρων πρασίνου

Προστασία Υμηττού

Δημιουργία Νοσοκομείου Ανατολικής Αττικής

Το ΥΠΕΧΩΔΕ είναι πρώτο στη μεγάλη λίστα των αναπάντητων ερωτημάτων και ασαφών θέσεων σε ερωτήσεις πολλών βουλευτών της περιφέρειας Αττικής για τους βιολογικούς, τους ΧΥΤΑ κ.λ.π. Οι πολίτες περιμένουν τις απαντήσεις τους και όποιοι βγαίνουν μπροστά να μιλήσουν για τα προβλήματα της πολύπαθης Αττικής, πρέπει να πείσουν με επάρκεια και αφοπλιστική ειλικρίνεια για τα θέματα που θα θίξουν.

Ο κόσμος ξέρει να επιβραβεύει και να ξεχωρίζει, ανεξάρτητα από πολιτικό στρατόπεδο. Η κοινωνία των πολιτών, αν και άργησε, αναγκάστηκε να ωριμάσει πολύ γρήγορα στην Ελλάδα, σε σχέση με τις άλλες χώρες.



Αναζήτηση Εργασίας

Εργασία από την Careerjet

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας

 

Followers