23 Ιουλίου 2009

Παραπονεμένα Λόγια που ακολουθούν τις σκέψεις πολλών κατοίκων της Παλλήνης για την έλλειψη οράματος των κρατούντων.

Δεν έχω ελπίδα για την πόλη μου.

Αγαπητέ κ. διευθυντά,

Όταν οι δήμαρχοι Γλυκών Νερών, Γέρακα και Α­γίας Παρασκευής, αθόρυβα ετοιμάζονται να φτιάξουν ένα μεγάλο διαδημοτικό κέντρο υγείας σε έκταση 16.250 τ.μ. στην πόλη των Γλυκών Νε­ρών, (φυλ. Νεολ. 125, 1η σελ.) ο δήμαρχος Παλ­λήνης, ο δήμαρχος της πόλης μας, αθόρυβα και δυναμικά δίνει όλη του την υποστήριξη στην REDS για να φτιάξει έναν ναό της κατανάλωσης, ένα έργο μαμούθ, το Εμπορικό Κέντρο στο Κτή­μα Καμπά.

Όταν οι δήμαρχοι Γλυκών Νερών, Γέρακα και Αγίας Παρασκευής που είναι σε άλλο πολιτικό χώρο από εκείνον της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου υγείας, μπορούν και την πείθουν να γίνει ένα τέτοιο πολύτιμο έργο που θα υπηρετεί τη δημόσια υγεία, ο δήμαρχος Παλλήνης αγωνί­ζεται να επιβαρυνθεί η ποιότητα της ζωής μας, να γεμίσουν οι δρόμοι της πόλης μας από χιλιάδες καθημερινούς εποχούμενους και να ζούμε σε μία πόλη που θα έχει σαν σημείο αναφοράς της το Εμπορικό Κέντρο της Κάντζας.

Όταν ο δήμαρχος Παλλήνης δεν μπορεί να πείσει τους υπουργούς της πολιτικής του παρά­ταξης για να σκύψουν στα προβλήματα της πό­λης -ενώ το πετυχαίνουν γείτονες συνάδελφοι του που όμως βρίσκονται σε άλλον πολιτικό χώ­ρο- λυπάμαι να πω, ότι έκανα λάθος που τον στή­ριξα και τον ψήφισα και πως δεν έχω πλέον, κα­μία ελπίδα για την πόλη μου.

Ευχαριστώ για την φιλοξενία

Γιάννης Τιλκιτζής Κάτοικος Κάντζας

ΠΗΓΗ : ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ - ΝΕΟΛΟΓΟΣ ΤΗΣ 20ης ΙΟΥΛΙΟΥ 2009


Αναζήτηση Εργασίας

Εργασία από την Careerjet

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας

 

Followers