5 Οκτωβρίου 2007

15 Οκτωβρίου - ΗΜΕΡΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Στις 15 Οκτωβρίου bloggers από όλο το web ενώνονται για να θέσουν τις απόψεις τους γύρω από ένα κοινά σημαντικό θέμαΑυτή τη φορά το "καυτό" θέμα είναι το περιβάλλον


Κάθε blogger θα ποστάρει τις απόψεις του για το περιβάλλον όπως νομίζει εκείνος ότι σχετίζεται με το θέμα του blog του। Στόχος μας είναι να παρακινηθούν να μιλήσουν όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι για ένα καλύτερο κοινό μέλλον.

Αναζητάμε bloggers από όλες τις εθνικότητες και τα ενδιαφέροντα για να συμμετέχουν. Να τι πρέπει να κάνεις:

Δημοσίευση στις 15 Οκτωβρίου

Δημοσιεύστε στα blog σας ένα post σχετικά με ένα θέμα της επιλογής σας που αφορά στον περιβάλλον.

Για παράδειγμα σε ένα blog που αφορά στην οικονομία μπορεί να δημοσιευτεί ως θέμα η εξοικονόμηση χρημάτων με τη υιοθέτηση φιλικών, προς το περιβάλλον, πρακτικών στα νοικοκυριά. Με τον ίδιο τρόπο ένα blog που αφορά στην πολιτική μπορεί να περιλαμβάνει ως θέμα τη βαρύτητα που έχει το θέμα της προστασίας του περιβάλλοντος στην πολιτική ζωή.

Τα posts δεν χρειάζεται να ακολουθούν κάποια συγκεκριμένη ατζέντα θεμάτων, απλά να σχετίζονται με το περιβάλλον με οποιοδήποτε τρόπο ταιριάζει καλύτερα στο blogger και στους αναγνώστες του blog. Σκοπός μας είναι να οδηγηθεί το θέμα του περιβάλλοντος στο τραπέζι του διαλόγου και όχι να εκφραστούν συγκεκριμένες απόψεις. Επομένως, ποστάρετε με οποιονδήποτε τρόπο ταιριάζει καλύτερα σε εσάς και στους αναγνώστες του blog σας, απλά συσχετίστε το post σας με το περιβάλλον και βεβαιωθείτε ότι θα ανέβει στις 15 Οκτωβρίου.

Τι άλλο μπορείτε να κάνετε:

Εγγράψτε το blog σας:

Συγκεντρώνουμε αριθμό όλων των blogs που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στο Blog Action Day.org και θα ήταν μεγάλη βοήθεια για εσάς να εγγράψετε το blog σας στο http://blogactionday.org/commit.



Αναζήτηση Εργασίας

Εργασία από την Careerjet

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας

 

Followers