12 Οκτωβρίου 2009

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ & ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ. 8 ΧΡΟΝΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.


Οι Επιστημονικοί Σύλλογοι που δραστηριοποιούνται διεκδικώντας λύσεις για τα μεγάλα και ανοικτά θέματα της Ανατολικής Αττικής, έχουν καταφέρει να πείσουν σημαντικό τμήμα της κοινωνίας για την αναγκαιότητα ύπαρξης αλλά και ενδυνάμωσής τους.



Ο Αναπτυξιακός και Επιστημονικός Σύνδεσμος Παλλήνης προσπαθεί να περάσει το μήνυμα ότι η γεωγραφική ενότητα που ανήκουμε και μας ανήκει είναι η Ανατολική Αττική και έτσι πρέπει να πορευθούμε στην συνέχεια.


Οι επικείμενες εκλογές που προγραμματίζονται για τα μέσα Νοεμβρίου θα αναδείξουν αυτούς τους στόχους αλλά και την αναγκαιότητα διεκδίκησής τους σε πιο στέρεα βάση, από ένα Δ.Σ. που θα μεταφέρει τις θέσεις και τις απόψεις μελών και από τους γειτονικούς Δήμους.


8 χρόνια πέρασαν και πολλά διδαχθήκαμε μέσα από την ανιδιοτελή προσφορά και τις ατέλειωτες ώρες συνεδριάσεων αλλά και δράσεων επιστημονικών και ακτιβιστικών. Κινηθήκαμε με ευπρέπεια και σεβασμό προσπαθώντας να πείσουμε τους γείτονες και φίλους μας με επιστημονικά κριτήρια βάζοντας τον ορθολογισμό και την αλήθεια στο ψηλότερο βάθρο.


Πήραμε όμως και επιβράβευση πολλές φορές και αυτή είναι και η αμοιβή όλων των μελών του Αναπτυξιακού και Επιστημονικού Συνδέσμου μας.


Το οργανογραμματικό άνοιγμα στους γειτονικούς Δήμους αποτελούμενο από δυνατές και σίγουρες φωνές εκπροσώπησης, έρχεται από μόνο του, σαν φυσική συνέχεια όλης της προηγούμενης δράσης και αυτό μετά από πολλές συζητήσεις και διορθώσεις.


Αυτό το κείμενο θα μπορούσε να γραφτεί από πολλούς μεσογείτες παληούς ή και νέους γιατί όλοι μας αναζητούμε μέσα από συλλογικές προσπάθειες πολλά που δυστυχώς η Πολιτεία δεν θέλησε και δεν μπόρεσε να υλοποιήσει.


Ακολουθεί η Ανακοίνωση του Αναπτυξιακού & Επιστημονικού Συνδέσμου.



ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ

Γραβιάς 5 και Σπετσών 16, Παλλήνη Αττικής, Τ.Κ.:15351,

Http://www.medicitizen.blogspot.com E-mail: anespa2001@gmail.com

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΑΛΛΗΝΗ 12-10-2009

Σας προσκαλούμε την ΤΡΙΤΗ, 13 Οκτωβρίου στις 20.30, στην ανοικτή συνεδρίαση του Δ.Σ. στο Γραφείο του Εξωραϊστικού και Εκπολιτιστικού Συλλόγου Εργατικών Κατοικιών <ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ > Λ. Σπάτων και Δερβενακίων με θέματα :

  • ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ.

  • ΟΡΙΣΜΟΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ.

  • ΥΠΟΒΟΛΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΚΑΙ ΤΗΝ Ε.Ε.

Είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε διευκρίνιση.

ΜΕ ΦΙΛΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ Σ. ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

ΤΗΛ. 6932484338

Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΩΝ/ΝΟΣ ΡΙΠΗΣ

ΤΗΛ. 6946271213

Αναζήτηση Εργασίας

Εργασία από την Careerjet

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας

 

Followers