25 Σεπτεμβρίου 2010

Eλληνικό Ροκ από Πλιάτσικα και Στρατή στον Πολιτιστικό Σεπτέμβρη της Παλλήνης.

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας και ο Μύρωνας Στρατής απευθύνθηκαν, ο καθένας με τον τρόπο του, στις διαφορετικές γενιές του ελληνικού ροκ που κατέκλυσαν την πλατεία Ελευθερίας στην Παλλήνη.


Συνεργασία Πολιτών για τους Δήμους Γέρακα, Παλλήνης και την κοινότητα Aνθούσας.


Ανακοίνωση Συνεργασίας Πολιτών στους δήμους Γέρακα, Παλλήνης
και την κοινότητα Aνθούσας.
Αγαπητοί συμπολίτες του νέου Δήμου Παλλήνης.

Είμαστε πολίτες που αγωνιούν για το παρόν και το μέλλον του Νέου Δήμου μας.
Όλοι εμείς γνωρίζουμε τα καταστροφικά αποτελέσματα που είχαν για το δήμο μας οι πολιτικές που ασκήθηκαν τα τελευταία χρόνια.


Είναι γνωστές οι πολιτικές δυνάμεις που στήριξαν αυτές τις πολιτικές, όπως γνωστοί είναι κι αυτοί που άσκησαν διοίκηση στους δήμους Γέρακα και Παλλήνης και την κοινότητα Ανθούσας.

Είναι όλα και όλοι αυτοί που ευθύνονται για τη μη ύπαρξη αποχέτευσης, είναι αυτοί που δεν έκαναν τίποτα για την απόδοση των δημόσιων χώρων στους δημότες, είναι αυτοί που άφησαν τους πυλώνες να διασχίζουν την πόλη μας και να απειλούν την υγεία μας.


Η Δημοκρατία στον δήμο και η διαφάνεια είναι είδος «πολυτελείας» ενώ η διαφθορά και τα μεγάλα εργολαβικά και άλλα συμφέροντα είναι αυτά που ορίζουν την τύχη του Δήμου μας.
Δεν μπορούμε πλέον να μένουμε απαθείς και θεατές στο καταστροφικό τους έργο.


Εκείνο που εμείς θέλουμε να διαβεβαιώσουμε είναι ότι η συνεργασία της Κίνησης Πολιτών Γέρακα, των Ενεργών Πολιτών Παλλήνης και ανεξάρτητων Πολιτών Ανθούσας, συντονισμένα πλέον θα αντισταθεί και θα αγωνιστεί για να κάνουμε πιο ανθρώπινη την πόλη μας, βιώσιμη με σεβασμό στο περιβάλλον και τον άνθρωπο, φιλική στο δημότη και τις ανάγκες του.

Δεν θέλουμε μια πόλη πηγμένη στο τσιμέντο και την άσφαλτο.


Δεν θέλουμε μία ακόμη Αθήνα.

Γνωρίζουμε ότι η οικονομική κρίση που πλήττει τους πολίτες έχει επίπτωση και στα οικονομικά των Νέων Δήμων.


Όμως μπορούμε με απλές οικολογικές παρεμβάσεις που θα κάνουν περιβαλλοντική αλλά και λογιστική οικονομία, να κάνουμε την πόλη μας καλύτερη.


Σε διαρκή διαβούλευση και συνεργασία με τους πολίτες, μέσα από γνήσιες συμμετοχικές διαδικασίες, φέρνουμε το νέο το διαφορετικό.


Η δημοκρατία, η συμμετοχή, η αλληλεγγύη, η εξυπηρέτηση των αναγκών των πολιτών είναι οδηγός για τη δράση μας και το μέτρο κρίσης από τους πολίτες και σήμερα και στο μέλλον.

Αναζήτηση Εργασίας

Εργασία από την Careerjet

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας

 

Followers