19 Φεβρουαρίου 2013

ΤΟ ΝΕΡΟ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΓΑΘΟ. ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. ΔΗΜΟΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

Ο Δήμος Γαλατσίου πήρε τη σκυτάλη από το Δήμο Παλλήνης όπου πριν λίγες ημέρες ελήφθη και η πρώτη θαρραλέα απόφαση από το Δημοτικό του Συμβούλιο ώστε να παραμείνει το νερό κοινωνικό αγαθό, ασφαλές και φθηνό για όλους και ο φορέας διαχείρισής του , η ΕΥΔΑΠ ΑΕ, να συνεχίσει να είναι μία Δημόσια και κοινωνική εταιρεία.

Ελπίζοντας πως η απόφαση αυτή θα ανοίξει τον δρόμο και για άλλες παρόμοιες αποφάσεις, συνεχίζεται η πρωτοβουλία των εκπροσώπων των συλλόγων εργαζομένων της ΕΥΔΑΠ, της πρωτοβουλίας πολιτών για την μη ιδιωτικοποίηση του νερού στην Ελλάδα «SAVEGREEKWATER» με την αρωγή και τη στήριξη του Δήμου Γαλατσίου που φιλοξενεί και την εκδήλωση.


Ηλιούπολη, Περιστέρι, Παλλήνη, Γαλάτσι και έπεται η συνέχεια. Η Ολυμπιάδα ενημέρωσης για το νερό θα καλύψει όλους τους ΟΤΑ της Αττικής!
 
Καλούνται όλοι οι κάτοικοι και οι Φορείς της περιοχής να συμμετάσχουν με προτάσεις στην ανοιχτή εκδήλωση - συζήτηση, ώστε :
 
  
Κατεβάστε την Πρόσκληση ΕΔΩ

Αναζήτηση Εργασίας

Εργασία από την Careerjet

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας

 

Followers