8 Ιουνίου 2009

Η Αττική, μια από τις πιο εγκαταλελειμμένες περιοχές της χώρας, δεν αφήνει κανένα περιθώριο παρερμηνείας στο τελεσίγραφο που έστειλαν οι κάτοικοί της

Υπάρχει λογικά σκεπτόμενος πολίτης, ανεξάρτητα ποιον κομματικό θεό πίστευε ή εξακολουθεί να πιστεύει, που θα άφηνε την ευκαιρία, μέσω της ψήφου του ή της εκκωφαντικής του απουσίας, να τιμωρήσει τους κωφούς του αιρετούς για όλα τα συσσωρευμένα προβλήματα που έχουν συγκεντρωθεί και που τίποτα δεν επιλύεται ;

Οι bloggers εδώ και πολύ καιρό έχουν δημιουργήσει μέσω επιστημονικών συλλόγων, διαύλους επικοινωνίας και μέσω αυτών, μέτωπα αντίστασης προς τους κωφούς κυβερνώντες και που είναι, εις βάρος και του ελεύθερου χρόνου τους, και των προσωπικών και οικογενειακών θεμάτων που δημιουργούν τεράστιο καθημερινό βάρος, κλπ.

Διαχωρίζουμε με σαφήνεια από αυτό το μέτωπο, τον ελεύθερα διακινούμενο τύπο που χρησιμοποιεί την διαφήμιση για επιβίωση, άρα είναι σε μεγάλο βαθμό ελεγχόμενος από τον εκάστοτε χορηγό του και κινείται πολλές φορές ως ακυβέρνητο δρεπανοφόρο όχημα, με θέσεις που είναι διαμετρικά αντίθετες ακόμη και από φύλλο σε φύλλο.

Κρατάμε τις δέουσες αποστάσεις και αναγνωρίζουμε εκεί που πρέπει το σωστό. Πολλές φορές επίσης, ολόκληρα άρθρα που δημοσιεύονται στα blogs της περιοχής Αττικής τα βλέπουμε να αναδημοσιεύονται από τις τοπικές εφημερίδες χωρίς καμμία αναφορά στις πηγές. Λαμογιές, ευτυχώς όχι από τους περισσότερους εκδότες.

Η ξεχασμένη Αττική αφαίρεσε από το κυβερνών κόμμα περίπου 13 % από τις τελευταίες ευρωεκλογές και πριμοδότησε μόνο με 2 % την αντιπολίτευση, όχι τόσο όσο θα φανταζόταν κανείς από το μέγεθος των συσσωρευμένων προβλημάτων.

Αντίθετα ένα άνετο 2% πήραν οι έλληνες κυνηγοί που στην περιοχή μας ούτε κυνήγι υπάρχει, η φύση βάλλεται πανταχόθεν, το ψάρεμα είναι ένα ερωτηματικό, αλλά ευτυχώς η παράδοση διατηρείται σε υψηλά επίπεδα μέσω των πολλών και αξιόλογων συλλόγων που φροντίζουν γιαυτό.

Το 9,5% του ΛΑΟΣ θα το ζήλευαν τα αντίστοιχα κόμματα της κεντρικής Ευρώπης και πρέπει να μας βάλει σε βαθειές σκέψεις για την άνθηση που παρουσιάζει στην περιοχή μας σε σχέση με όλη την υπόλοιπη Ελλάδα.

Οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ δεν θα επαναλάβουν τα ήδη ειπωθέντα. Παρακολουθούμε και συμμετέχουμε στα μεγάλα και ανοικτά ζητήματα που απασχολούν την κοινωνία μας και παρεμβαίνουμε μέσω των Συλλόγων μας τεκμηριωμένα και αποφασιστικά.

Οι εκάστοτε κυβερνώντες έχουν κάθε λόγο να αφουγκραστούν αυτές τις φωνές και να συμβάλλουν ώστε να αποτελέσουν μαζί με αυτές, κοινωνική πλειοψηφική δύναμη για να πάει ο τόπος μπροστά.

Αναζήτηση Εργασίας

Εργασία από την Careerjet

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας

 

Followers