5 Μαΐου 2010

Η κοινωνία ψήφισε ΟΧΙ στα αντεργατικά μέτρα. Να πληρώσουν πρώτα οι υπεύθυνοι.

Πρωτοφανής η κινητοποίηση σύσσωμης της κοινωνίας στο κάλεσμα ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ. Ατέλειωτο ποτάμι που ειρηνικά και συντεταγμένα πορεύτηκε μέχρι και την Βουλή.

Η συνέχεια που αφορά στην πυρπόληση του κτιρίου της MARFIN και στις άδικες απώλειες ανθρώπινων ζωών αποτελεί ντροπή για όλους μας.

Τα συνθήματα από μόνα τους έδειχναν το μέγεθος της πίκρας που έχει σωρευθεί αλλά και την μεγαλύτερη ανησυχία που έχει όλος ο κόσμος για επιβολή και νέων μέτρων που είτε φανερά είτε κρυφά είναι έτοιμα για σερβίρισμα.

Η κοινωνία ψήφισε ΟΧΙ στα αντεργατικά μέτρα. Να πληρώσουν πρώτα οι υπεύθυνοι.

Κανείς δεν μπορεί να δεχτεί την ατιμωρησία πολλών και ειδικά αυτών που κρύβονται πίσω από την βουλευτική ασυλία. Τα συνθήματα που ακούστηκαν ήταν πολλά, πάρα πολλά καθώς και η προσπάθεια αγανακτισμένων πολιτών, χωρίς κουκούλες, που προσπάθησαν να προχωρήσουν διαμαρτυρόμενοι προς την είσοδο της Βουλής.

Στο video που ακολουθεί, οι ομιλίες των εκπροσώπων από Αγγλική, Γερμανική και Γαλλική Ομοσπονδία εργαζομένων καθώς και η ομιλία του Προέδρου της ΓΣΕΕ και Αντιπροέδρου της ΑΔΕΔΥ.


Αυτά είναι μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά πανό που μπορέσαμε να καταγράψουμε κατά μήκος της συγκέντρωσης.
















Οι εργαζόμενοι μέσω των Ομοσπονδιών τους έδωσαν μεγαλειώδες και μαχητικο παρών τόσο στη συγκέντρωση όσο και στην πορεία μέχρι την Βουλή.






Αναζήτηση Εργασίας

Εργασία από την Careerjet

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας

 

Followers