25 Ιουλίου 2009

Το παραεμπόριο από παράνομη καύση ελαστικών, ανάβει φωτιές στην Παλλήνη. Την επόμενη φορά θα σταθούμε το ίδιο τυχεροί ;

Η φωτιά έγινε αντιληπτή στο κτήμα Οικογένειας Νομικού, πολύ κοντά στο διατηρητέο πρώην εργοστάσιο οινοποιίας ΚΑΜΠΑ. Το εμπόριο από τα λάστιχα αυτοκινήτων, ( καλώδια και στρώματα συγκεντρωμένα δίπλα στο ποτάμι) είναι μια παληά ιστορία που κανείς δεν έχει μπορέσει από τους υπεύθυνους μέχρι σήμερα να περιορίσει.
Οι Ενεργοί Πολίτες, συχνά - πυκνά μας στέλνουν πολύτιμο και επίκαιρο υλικό το οποίο πολλαπλασιάζει το επίπεδο ενημέρωσης των κατοίκων της περιοχής με άμεσο και κυρίως άδολο τρόπο. Αυτά που θα βλέπατε και θα θέλατε να μεταβιβάσετε και εσείς αν είσαστε παρόντες.

(Εξακολουθείστε να μας στέλνετε θέματα που πρέπει να αναδεικνύονται και αφορούν στην περιοχή μας για να αποκτήσει ο διάλογος ακόμη πιο ουσιαστικό περιεχόμενο.)

Καλησπέρα,

Μετά από τη χθεσινή φωτιά, (22/7/09), σας στέλνουμε μερικές ενδεικτικές φωτογραφίες καθώς και αποτύπωσή τους (google earth) - είναι χαρακτηριστικό ότι είναι κατα μήκος του δρόμου(Οδός Σολωμού) που θα οδηγεί προς το εμπορικό κέντρο.

Δεν ξέρω πώς μπορούν να αξιοποιηθούν, είστε μέσα στα πράγματα, χρησιμοποιήστε τις όπως νομίζετε, έχουμε και πολλές ακόμη.

Αυτά, πάμε από το κακό στο χειρότερο και φταίμε όλοι μας (που δεν ασχολούμαστε, που βάζουμε φωτιά στα χωράφια μας για να μπορέσουμε να τα κάνουμε δρόμο ή μαγαζιά, που ανεχόμαστε να επαναλαμβάνουμε λάθη του παρελθόντος, που δεν μιλάμε, που...).

Με εκτίμηση,

Ν. - Β.

Μεταφέρουμε, τμήμα του σχολίου για το ίδιο θέμα που αναρτήθηκε στο blog "ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ για το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ"

Σίγουρα δεν ήταν αυτανάφλεξη !!

Κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι ξανασκεφτείτε την απόφαση που λάβατε στις 8/7/2009 και είπατε ΝΑΙ (στα οποία προσμετράται και το Λευκό) στο Εμπορικό Κέντρο στο Κτήμα Καμπά μήπως με την απόφασή σας αυτή δώσατε το γενικό σύνθημα για την ολοκληρωτική καταστροφή της περιοχής μας ; Και κάτι ακόμη σημαντικό : ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΙΕΣ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑ ΜΗΚΟΣ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΣΟΛΩΜΟΥ σύμπτωση ;

Αναζήτηση Εργασίας

Εργασία από την Careerjet

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας

 

Followers