11 Απριλίου 2009

Ο θάνατος του εμποράκου και της μικρομεσαίας επιχείρησης δεν θα είναι αργός αλλά ακαριαίος όπως και του περιβάλλοντος της Ανατολικής Αττικής.

Το μοντέλο ανάπτυξης της περιοχής της Ανατολικής Αττικής είναι ξεπερασμένο όπως και οι πολιτικές που έχουν αναπτυχθεί γύρω από αυτό.

Η πληθυσμιακή εισβολή και η συνολική υστέρηση των έργων υποδομής στη περιοχή μας δεν μας επιτρέπει να μιλάμε για έργα ανάπτυξης μέσω των εμπορικών κέντρων. Θέλουμε συνολική περιφερειακή περιβαλλοντική πολιτική η οποία θα λαμβάνει υπόψη της όλες τις παραμέτρους. Μη βλέπουμε μόνο το δένδρο.


Παρατηρούμε με θλίψη τις καθημερινές περιβαλλοντικές παραβάσεις στο διπλανό μας αεροδρόμιο και παρακολουθούμε την εμφάνιση όλο και πιο συχνά επικίνδυνων μετρήσεων που θα μας αλλοιώσουν την (ποιότητα) ζωής που έχει απομείνει στην Ανατολική Αττική.

Μεγάλα θέματα που δυστυχώς λίγοι έχουν πιάσει το μέγεθος των αλλαγών που έρχονται. Γιαυτό φταίνε πολλά.


Για όλες αυτές τις επιπτώσεις αναφέρεται στο άρθρο του ο "ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ" Στ. Φυντικάκης από την εφημερίδα "ΑΤΤΙΚΟ ΒΗΜΑ" της 10ης Απριλίου 2009

"Ο θάνατος του εμποράκου" και της μικρομεσαίας επιχείρησης δεν θα είναι αργός αλλά ακαριαίος που αποτελεί κατά γενική ομολογία, την ραχοκοκα­λιά της ελληνικής οικονομίας.

Οι επιπτώσεις στον κοινωνικό και οικονομικό ιστό της Πόλης έχουν ανα­φερθεί κατά κόρον και αφορούν την ευρύτερη περιοχή και όχι αποκλειστι­κά τον δήμο Παλλήνης.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στον σύνδεσμο που ακολουθεί.

Αναζήτηση Εργασίας

Εργασία από την Careerjet

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας

 

Followers