19 Νοεμβρίου 2007

Στη δεντροφύτευση του δάσους στα Καλύβια προχωρούν την Κυριακή 25 Νοεμβρίου, ο ΣΚΑΪ και ο δήμος της περιοχής. Όλοι πρέπει να συνεισφέρουμε.

Την Κυριακή 25 Νοεμβρίου ο ΣΚΑΪ με το δήμο Καλυβίων προχωρούν στη δεντροφύτευση του δάσους της περιοχής. Σκοπός της περιβαλλοντικής αυτής δράσης είναι να αποκατασταθούν οι καμένες εκτάσεις των Καλυβίων. Συνολικά θα φυτευτούν 10 έως 15 χιλιάδες δέντρα που θα ξαναδώσουν ζωή στο δάσος που τύλιξαν οι φλόγες τον Αύγουστο του 2007. Στη δεντροφύτευση που θα γίνει στις 10 το πρωΐ συμμετέχουν σχολεία, φορείς του Δήμου Καλυβίων, Οικολογικές Οργανώσεις, Ιδιωτικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα και εθελοντές από όλη την Αττική.
- Δραστηριοποίηση εθελοντώνΚαλούνται οι εθελοντές αν επιθυμούν να έχουν μαζί τους τα απαραίτητα εργαλεία για την αναδάσωση, όπως σκαλιστήρι, τσάπα ή φτυάρι καθώς τα εργαλεία του δήμου είναι περιορισμένα και δεν είναι δυνατόν να καλύψουν τις ανάγκες όλων των ομάδων. Σημεία συνάντησης για τους εθελοντές που θα συμμετέχουν στην δεντροφύτευση είναι: 1. Δημαρχείο Καλυβίων και Παιδικός Σταθμός (Περιφερειακή Οδός) [Δείτε το χάρτη].2. Λεωφόρος Καλυβίων Αναβύσσου - Ολυμπιακό χωριό (4ο χιλιόμετρο Λεωφ. Καλυβίων - Αναβύσσου) [Δείτε το χάρτη].Τα λεωφορεία θα μεταφέρουν τους εθελοντές από τα σημεία συνάντησης στις περιοχές που θα γίνει η αναδάσωση. Εκτός από την Κυριακή 25 Νοεμβρίου, οι εθελοντές μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή από τις 21 έως και τις 24 Νοεμβρίου για την προετοιμασία των περιοχών. Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Δήμο Καλυβίων στα τηλέφωνα:22990 - 48332, 48665, 47290, 47291.Παράλληλα, συμμετοχή μπορούν να δηλώσουν, φορείς, περιβαλλοντικοί σύλλογοι, σχολεία και άλλοι, στέλνοντας email στη διεύθυνση: anadasosi@skai.gr

Αναζήτηση Εργασίας

Εργασία από την Careerjet

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας

 

Followers