27 Μαΐου 2009

ΛΑΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΤΗΝ ΠΑΛΛΗΝΗ. ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ, ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ - ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Για δεύτερη φορά, απλοί άνθρωποι που βλέπουν κάποιοι να τους εμπαίζουν δεν δίστασαν να διαμαρτυρηθούν και να απαιτήσουν αληθινή δημοκρατία από τους αιρετούς του Δήμου Παλλήνης.

Κανένα Δημοτικό Συμβούλιο και καμία απόφαση δεν πρέπει να προηγηθεί της ανοικτής διαβούλευσης που έχει ορισθεί από την Νομαρχία μέσα από 4 ανοικτές συζητήσεις για το νέο Ρυθμιστικό σχέδιο Αττικής.

Το επανέλαβαν και οι Νομαρχιακοί Σύμβουλοι κ. Δημ. Μπαρούτας και κ. Στεργίου τόσο στην είσοδο του Δημαρχείου όσο και μέσα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου για δεύτερη φορά από την κ. Στεργίου.

Εκπρόσωποι φορέων μίλησαν με καυστικά λόγια για την …πρεμούρα που έχει πιάσει τους Δημοτικούς Συμβούλους να περάσουν όχι απλά μέσα από την διαδικασία μιας συζήτησης αλλά μέσα από την λήψη ΑΠΟΦΑΣΗΣ που θα επηρεάσει μια ολόκληρη περιοχή.

Ήταν ασφαλώς το πιο θυελλώδες λαϊκό συμβούλιο της τελευταίας δεκαετίας. Είχε παλμό επιχειρήματα και δίδαξε πολλά σε πολλούς .

Να είσαστε σίγουροι όπως έχουμε πολλές φορές επαναλάβει, ότι ουσιαστικά τώρα αρχίζει ο αγώνας των κατοίκων της περιοχής.

Οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ δίνουν κάθε ημέρα εξετάσεις και δεν τις φοβούνται.


Δηλώσεις του Νομαρχιακού Συμβούλου κ. Δημοσθένη Μπαρούτα






Στο video που ακολουθεί, παρουσιάζονται η πρόταση για αναβολή του Δημοτικού Συμβουλίου από τον Δημ. Σύμβουλο κ. Μπουντουβά και η παραίνεση της Νομαρχιακής Συμβούλου κ. Στεργίου να προηγηθεί η ανοικτή διαβούλευση που έχει ορισθεί από την Νομαρχία μέσα από τις 4 ανοικτές συζητήσεις για το νέο Ρυθμιστικό σχέδιο Αττικής.


Οι πολίτες έχουν τον λόγο :


Δηλώσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο κατοίκων της περιοχής, εκπροσώπων Συλλόγων, (Ένωσης Γονέων Παλλήνης, Αναπτυξιακού & Επιστημονικού Σύνδεσμου Παλλήνης), Γραμματέα ΠΑΣΟΚ Παλλήνης.


1400 καθηγητές μέσης εκπαίδευσης της περιοχής Αν. Αττικής,
δεν γνωρίζουν τίποτα για την πρόθεση κατασκευής
του εμπορικού κέντρου αφού δεν έχουν ενημερωθεί...

Αναζήτηση Εργασίας

Εργασία από την Careerjet

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας

 

Followers