21 Δεκεμβρίου 2013

Θετική η εισήγηση του τμήματος Περιβάλλοντος της Περιφέρειας για Ψυττάλλεια αλλά...

Αν και αναβλήθηκε η συζήτηση στο Περιφερειακό Συμβούλιο στις 19/12  για την ΜΠΕ της τροποποίησης της ΑΕΠΟ (ζητήθηκαν πρόσθετα στοιχεία), η εισήγηση του τμήματος Περιβάλλοντος της Περιφέρειας είναι θετική.

Σαν αποτέλεσμα, η προτεινόμενη λύση μπορεί να έχει όλα τα τεχνικοοικονομικά, κοινωνικά αλλά και υγειονομικά συμφερότερη ή και αναγκαία, αλλά δεν θα πρέπει να  αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για την κατασκευή των κατά τόπους ΚΕΛ. Τότε μόνο θα καταστεί και πλήρως περιβαλλοντικά αποδεκτή.

 Μέχρι τώρα η μη επαρκής ενημέρωση σχετικά με τις αρχές λειτουργίας και τις δυνατότητες των σύγχρονων εγκαταστάσεων επεξεργασίας λυμάτων αποτελεί έναν από τους βασικούς λόγους απόρριψης από τις τοπικές κοινότητες του αρχικού σχεδιασμού. 

Εμείς θα προσθέταμε σε όλα τα παραπάνω και τα τεράστια σφάλματα της πολιτείας, την οποία ο πολίτης δεν εμπιστεύθηκε και δεν υπάκουσε ποτέ, γιατί και η ίδια πολιτεία τον αντιμετώπιζε πάντοτε ως ιθαγενή που θα ξεγελάσει στην πρώτη ευκαιρία και όχι ότι υπάρχει για να τον υπηρετήσει. 
Έτσι και οι καλές προθέσεις και προσπάθειες κάηκαν μαζί με τις κακές σε αυτή την οδύσσεια με τα έργα της αποχέτευσης στην Αττική.

Θα αργήσει πολύ να αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη μεταξύ των δύο (δυστυχώς) αντιμαχομένων στρατών!

Ο ρυπαίνων πληρώνει όμως και αυτό ισχύει παντού. Εδώ θα μας λυπηθούν;  
  


 

Αναζήτηση Εργασίας

Εργασία από την Careerjet

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας

 

Followers