14 Νοεμβρίου 2008

ΕΔΩ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ - Η ΑΓΝΩΣΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ

Και ενώ κάθε χρόνο νομίζω πως ξέρω καλά τα γεγονότα και το ιστορικό της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, έρχονται αυτά τα πραγματικά σημαντικά στοιχεία που ακολουθούν από τους ίδιους ανθρώπους που τα έζησαν τα γεγονότα, και τα αλλάζουν όλα. Κρατείστε τα στο αρχείο σας γιατί πραγματικά αξίζουν.


Η ΑΓΝΩΣΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥ ΠΟΜΠΟΥ

ΕΔΩ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ

Mεσα στο Πολυτεχνειο ειχαν μπει και ανθρωποι και της Ασφαλειας και της ΚΥΠ,με σκοπο να κανουν διαφορες καταστροφες στο κτηρικο και εργαστηριακο εξοπλισμο του Πολυτεχνειου,και να τα αποδωσουν στους φοιτητες,πραγμα που εγινε την επομενη ημερα από την εισοδο του τανκ,από την πυλη του Πολυτεχνειου.Ανοιγω μια παραθενση.Το τανκ που μπηκε από την πυλη του Πολυτεχνειου ηταν η δευτερη φορα στην ιστορια του Ιδρυματος.Πρωτη φορα μπηκε κατά τα Δεκεμβριανα του 1944 και από τους ολμους του τανκ εχασε το ματι του ο τοτε φοιτητης Γιαννης Ξενακης,ο γνωστος μετεπειτα Αρχιτεκτονας και Μουσικος.

Οι περισσοτεροι φοιτητες ηξεραν τους προβοκατορες της Ασφαλειας και από μονοι τους προσπαθουσαν να διαφυλαξουν τα εργαστηρια του Ιδρυματος.Ετσι ο Παναγιωτης και ο Μιλτιαδης,φοιτητες Μεταλλειολογιας,μπηκαν στο εργαστηριο της Φυσικης,στο ισογειο του ιδρυματος και καθησαν με τις ωρες σαν περιφρουριση.Απο το εργαστηριο περασε και ενας φοιτητης ηλεκτρονικος από την Σιβατανειδιο Σχολη.Ειδε τα μηχανηματα του εργαστηριου και τους ειπε ότι με τα μηχανηματα αυτά μπορουσαν να φτιαξουν ευκολα ένα ραδιοφωνικο σταθμο.Η ιδεα αυτή τους συγκλονισε και ριχτηκαν με τα μουτρα στην δουλεια.Σε τρεις ωρες ο σταθμος ηταν ετοιμος.Με μια μικρη κεραια η εμβελεια ηταν περιορισμενη. Για να τεσταρουν την ποιοτητα του ηχου ο Μιλτιαδης καθησε στο μικροφωνο και αρχισε να λεει ΕΔΩ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΕΔΩ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ. Η ποιοτητα του ηχου ηταν κακη. Με τις καταλληλες ρυθμισεις ο ηχος βελτιωθηκε.Αρχισαν να μεταδιδονται τα αιτηματα των φοιτητων. Σαν μουσικο χαλι ειχαν την μουσικη του Φρανκ Ζαπα,από μια πομπινα,ενός μαγνητοφωνου που βρεθηκε στο εργαστηριο.Ηλθαν και αλλοι φοιτητες και σχηματισθηκε ενός πυρηνας γυρω από τον πομπο. Η υπαρξη του πομπου ηλθε σε γνωση της Συντονιστικης Επιτροπης,τις πρωτες πρωινες ωρες της Πεμπης και πηρε τον πρωτογονο πομπο.Βεβαια καποιο μελος της Συντονικης Επιτροπης ειπε ότι αυτοι που κατασκευασαν τον πομπο ησαν αναρχικοι,γιατι ειχαν μουσικη του ΦΡΑΝΚ ΖΑΠΑ.(αν θυμαμαι καλα ηταν ο κ.Λαζαριδης).Η ιδεα του ραδιοφωνικου σταθμου ειχε ριζωσει.Μετα κατασκευαστηκε ο γνωστος πομπος του Πολυτεχνειου που ολοι ξερουμε.

ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΙΣΤΟΡΩ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΞΕΡΓΕΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ.

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΑΥΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΟΣ ΤΙΜΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΕΔΩ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ

Γρηγόρης Μ. είπε... ΕΔΩ – ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ – ΕΔΩ – ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ! ! !

ΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.

ΒΗΜΑΤΑ ΧΕΛΩΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ. Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ 17 ΠΡΟΣ ΞΗΜΕΡΩΜΑ 18 ΝΟΕΜΒΡΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ. ' ΨΩΜΙ - ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ(ΓΝΩΣΗ & ΔΟΥΛΕΙΑ)! !
ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΣΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ.ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ?
ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΚΕΙΝΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΟΙ ΛΥΚΟΙ ΓΙΑΤΙ ΟΥΡΛΙΑΖΑΝ ΟΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΙ.

http://farm3.static.flickr.com/2097/2006795094_701563284d.jpg

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΝΟΙΑΣΤΗΚΑΝ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠ’ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΜΕΤΕΡΙΖΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.
ΚΛΕΙΝΩ ΤΟ ΓΟΝΥ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΧΑΡΙΣΑΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ! ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ, ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!

ΝΑ ΣΤΑΘΩ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΕ 2 ΜΟΝΑΔΙΚΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΣΩΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΝΥΧΤΑ.

(ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΑΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΦΩΝΑ, ΑΦΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΟΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΤΑΝΚS)ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ& ΟΠΟΙΟΣ Μ' ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΠΟΡΤΑ. ΔΙΑΛΕΞΑ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ και ΜΠΡΟΣΤΑ.

ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΩΝΥΜΟΥΣ(ΤΖΟΥΜΑΚΑΣ, ΛΑΛΙΩΤΗΣ, ΜΠΙΣΤΗΣ, ΟΠΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ, ΜΑΥΡΟΣ)ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ.
Ο ΠΡΥΤΑΝΗΣ Κ. ΚΟΝΟΦΑΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗ ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ ΤΟΥ, ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΠΟΡΤΑ Κ ΜΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ και ΚΑΛΑ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΤΑΝΚ.

ΟΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΝΤΕΡΤΙΛΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΑΠ΄ ΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΖΩΓΡΑΦΟΥ(ΕΚΕΙ ΕΜΕΝΕ)&ΑΛΛΟΥΣ ΔΕΝ ΕΦΕΡΑΝ ΚΑΡΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΜΕ ΜΙΣΟΣ ΨΥΧΗΣ & ΜΕ ΣΚΕΨΗ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΛΑΝΗΤΗ.

'ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΡΙΞΤΕ & ΡΙΠΕΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ .'ΟΛΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΕ 5 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΣΜΕΝΗ ΠΛΕΟΝ ΠΟΡΤΑ, ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΣΙΔΕΡΑ και ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΦΑΛΑΓΓΑ ΔΙΑΔΡΟΜΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ(ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΚΑΝΕΙΣ)ΜΟΝΟ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΒΑΡΑΓΑΝ

ΚΛΩΤΣΑΓΑΝ ΟΠΟΥ μας ΕΒΡΙΣΚΑΝ.
ΣΥΡΘΗΚΑΜΕ ΚΑΤΩ ΑΠ' ΤΑ ΤΖΕΙΜΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΤΕΤΑΓΜΕΝΑ ΣΤΗ ΑΒΕΡΩΦ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΜΕ ΣΤΗ ΜΑΡΝΗ. ΚΤΥΠΗΣΑΜΕ ΕΝΑ ΚΟΥΔΟΥΝΙ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ σε ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ(ΓΙΑΤΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΠΑΤΣΟΙ ΟΡΜΗΞΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΓΔΑΡΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΡΙΧΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΨΑΧΝΟ).

ΚΑΙ Ο ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΣ Η ΠΟΡΤΑ ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΙ Ο ΗΡΩΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ, ΕΚΕΙΝΟΥ ΤΟΥ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΟΣ, ΚΥΡΙΟΣ! ΠΕΤΡΟΥ ΠΕΤΡΟΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΕΙ ΤΗ ΠΟΡΤΑ ΣΤΟ 3ο ΟΡΟΦΟ, ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΝΟΙΓΑΝ.

ΓΕΜΙΣΕ ΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 80 ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ ΜΕ 100 ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
ΔΑΡΜΕΝΟΥΣ, ΜΑΤΩΜΕΝΟΥΣ, ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΓΜΕΝΟΥΣ ΑΠ' ΤΑ ΘΗΡΙΑ ΤΗΣ 17-18 ΝΟΕΜΒΡΗ.
ΓΙΑΤΡΟΣ Ο ΙΔΙΟΣ(ΣΥΜΠΤΩΣΗ)ΜΑΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΗΚΕ ΟΛΟΥΣ.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΣ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΞΕΧΑΣΩ ΠΟΤΕ!

ΞΗΜΕΡΩΣΕ ΚΑΙ ΡΙΞΑΜΕ ΚΛΗΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΟΤΙ ΟΛΑ ΟΚ! ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ &ΟΙ ΑΛΛΟΙ. ΗΜΟΥΝ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ(ΤΙ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ) ΟΛΑ ΣΧΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΑΤΩΜΕΝΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗΝ & ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑΝ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ, ΚΑΙΡΟΦΥΛΑΚΤΟΥΣΑΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ.

ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ!!! ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ Ο ΥΠΕΡΟΧΟΣ, Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ, Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ' ΘΑΝΑΣΗΣ - ΒΕΓΓΟΣ ' ΕΙΧΕ ΡΙΞΕΙ ΤΙΣ ΠΙΣΩ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΝΤΑΤΣΟΥΝ ΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟ & ΜΑΣ ΕΒΑΖΕ ΜΠΡΟΥΜΥΤΑ, ΜΑΣ ΣΚΕΠΑΖΕ ΜΕ ΚΟΥΒΕΡΤΕΣ & ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΑΣ, ΠΛΑΚΕΣ ΦΕΛΙΖΟΛ ΜΑΚΡΙΕΣ ΠΕΡΝΑΓΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΜΕ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΓΑΜΨΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ.

ΣΤΗ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΜΑΤΙΝΑ ΚΟΥΝΑΝΗ, ΦΡΑΓΚΟΥ ΧΡΩΣΤΩ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΜΟΥ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΓΙΩΡΓΟ ΚΟΥΝΑΝΗ.


Σ΄ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΚΑΤΑΛΗΠΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!! ΠΕΤΡΟΥ - ΠΕΤΡΟ ΚΑΙ ΘΑΝΑΣΗ - ΒΕΓΓΟ ΧΡΩΣΤΩ ΟΤΙ ΖΩ ΣΗΜΕΡΑ.
ΠΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΘΥΜΑΜΑΙ, ΠΑΝΤΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.

ΚΑΙ ΓΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΩ (ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ)ΓΙΑΤΙ ΔΙΠΛΑ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕ ΣΥΝΕΝΤ

ΕΥΞΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΑΝΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΤΟ ΧΑΙΔΑΡΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΗΜΑΔΕΥΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΒΑΝ, Ο ΒΡΩΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΧΥΔΑΙΟΣ ΩΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΣ, ΜΑΣΤΟΡΑΚΗΣ (Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΝΑΙ ΑΥΤΟΣ) ΖΗΤΟΥΣΕ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΣΤΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ.

ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΛΑΤΡΕΥΤΟΙ ΜΟΥ ΠΕΤΡΟ - ΠΕΤΡΟΥ ΚΑΙ ΘΑΝΑΣΗ - ΒΕΓΓΟ ΧΙΛΙΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ! ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΗΡΕΜΙΑ ΨΥΧΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ & ΠΑΛΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΥΣΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΚΟΡΟΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΜΑΣ(ΓΙΑ ΜΕΝΑ).

ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ 17 ΠΡΟΣ 18 ΝΟΕΜΒΡΗ.

ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ ΤΙΜΩ ΑΝ ΜΟΥ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ Η ΥΓΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ. ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΙ ΓΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΚΑΙ Σ' ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΠΩ ΟΧΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ, ΓΙΑ ΟΤΙ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ.

ΜΕ ΘΑΥΜΑΣΜΟ, ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ!
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ, ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΜΟΥ ΧΑΡΙΣΑΤΕ


ΤΑΠΕΙΝΑ.
Κουνάνης Ελευθέριος Φραγκίσκος(Γεννημένος 18/Νοέμβρη).
Εκπαιδευτικός-Παιδαγωγός ΑμεΑ.
http://users.otenet.gr/~fracisko/
www.pasipka.gr/
www.e-galatsi.gr/

ΑΝ ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΙΛΕΣ ΠΟΥ ΡΩΤΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ! ΓΙΑΤΙ Ο ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΕΧΕΙ ΧΑΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ?
ΝΑ ΓΙΑΤΙ. ΓΙΑ ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΒΡΑΔΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΙΚΟ ΧΑΜΟ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΜΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΟΥΝΑΝΗ.

Sites Linking to This Video: KANTE KLIK EPANW.
8 clicks from http://www.pks-stef-ilektroniki.blogspot.com/
7 clicks from http://pks-stef.blogspot.com/

Ακολουθεί ένα σπουδαίο αφιέρωμα από το blog έφηβος

35 ΧΡΟΝΙΑ “ΕΔΩ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ”

Έκανα μια έρευνα και την παρουσιάζω εδώ. Μάζεψα εδώ όσες διευθύνσεις βρήκα να κυκλοφορούν στο διαδίκτυο για την εξέγερση του Πολυτεχνείου. Επίσης τα 4 ηχητικά ντοκουμέντα που είναι γνωστά. Τέλος μερικές φωτογραφίες από τις εκατοντάδες που υπάρχουν.

Μέρες που είναι, σκέφτηκα ότι θα είναι χρήσιμα σε πολλά παιδιά που θα θέλουν να γράψουν κάποιο κείμενο για την εξέγερση του Πολυτεχνείου ή να παρουσιάσουν κάποια εκδήλωση.


Ο ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΣΤΟ ΠΕΡΥΣΙΝΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ

είχε αναρτήσει ένα αφιέρωμα με θέμα :

Τα ερτζιανά κύματα στην επταετία και η ειδική περίπτωση του ραδιοσταθμού “ΕΔΩ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ”.Το Χρονικό της εξέγερσης.

Αναζήτηση Εργασίας

Εργασία από την Careerjet

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας

 

Followers