28 Σεπτεμβρίου 2010

Ανοικτή επιστολή Ομοσπονδίας Εργαζομένων (Π.Ο.Σ.Ε. Υ.ΠΕ.ΧΩ.ΔΕ)


Το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Σ.Ε. Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε., που εκλέγεται ανά τριετία από πολυμελές και πολυπαραταξιακό Συνέδριο Αντιπροσώπων, είναι 15-μελές και εδρεύει στην Αθήνα, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν βρίσκεται σε συνεχή, ζωντανή και δημιουργική επικοινωνία (και συνεργασία) με όλους τους συναδέλφους εκτός πρωτευούσης. Αυτό επιτυγχάνεται με αλλεπάλληλες επισκέψεις, περιοδείες, Συνέδρια αλλά και συναφείς πρωτοβουλίες σε πολλές πόλεις της επικράτειας σε όλη τη διάρκεια κάθε χρόνου.

Οι δραστηριότητες της Ομοσπονδίας καλύπτουν μεγάλο φάσμα και αφορούν σε όλα τα ζητήματα, που απασχολούν τους εργαζόμενους σε θεσμικό, επαγγελματικό και οικονομικό επίπεδο. Τα αιτήματα και τις διεκδικήσεις μας φροντίζουμε σαφώς να τα προβάλλουμε όχι μόνο μέσω αυτής της ιστοσελίδας και της εφημερίδας μας («εκτός σχεδίου») αλλά, βέβαια, και μέσω των συνεχών παρεμβάσεών μας σε αρμόδιους φορείς και πρόσωπα, με έγγραφα, ανακοινώσεις, δελτία τύπου, συνεντεύξεις και, φυσικά, δυναμικές κινητοποιήσεις: απεργίες, στάσεις εργασίας, πορείες κλπ.

Να υπογραμμίσουμε πως εκτός από την αυτονόητη φροντίδα για τα δικαιώματα και τις διεκδικήσεις των εργαζόμενων, που εμπιστεύονται την Π.Ο.Σ.Ε. Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε., η Ομοσπονδία προς όφελος και όλων των πολιτών, αγωνίζεται να προβληθούν και να προωθηθούν σωστά όλα τα θέματα εργασιακής μας ευθύνης, που προβληματίζουν και την ελληνική κοινωνία: Περιβάλλον, Δημόσια ΄Εργα, Διοίκηση, Χωροταξία, Κτηματολόγιο, Κοινοτικά προγράμματα, Πολεοδομία. Χειροπιαστή απόδειξη αποτελούν άλλωστε εκτός των άλλων και οι μέχρι τώρα τρεις επιτυχημένες Ημερίδες (και οι αντίστοιχες Εκδόσεις) μας με θέματα όπως «η συμβατότητα Δημόσιων ΄Εργων και Περιβάλλοντος», «η ορθολογική διαχείριση των Απορριμμάτων» και «η ενδεδειγμένη και αποτελεσματική αντιμετώπιση του σεισμικού φαινομένου».

ΠΗΓΗ : (Π.Ο.Σ.Ε. Υ.ΠΕ.ΧΩ.ΔΕ)

Αναζήτηση Εργασίας

Εργασία από την Careerjet

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας

 

Followers