12 Ιουλίου 2010

Η διαδικασία του κατεπείγοντος ... και οι απευθείας αναθέσεις της Νομαρχίας Αν. Ατικής

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ


ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΑΛΛΑΓΗΣ



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αγαπητέ αναγνώστη,

Οφείλουμε να σε ενημερώσουμε και να καταγγείλουμε ταυτόχρονα την τακτική η οποία ακολουθείται από την παράταξη της πλειοψηφίας στη Νομαρχία Ανατολικής Αττικής σχετικά με τον τρόπο και τη διαδικασία δημοπράτησης των έργων. Δυστυχώς από την αρχή που συμμετέχουμε στην παραπάνω επιτροπή διαπιστώσαμε και καταγγείλαμε κατά καιρούς την διαδικασία των απευθείας αναθέσεων.

Δυστυχώς το τελευταίο διάστημα οι λέξεις δημοπράτηση και ανοιχτός διαγωνισμός έχουν εγκαταλειφθεί για να μην πούμε ότι είναι έννοιες οι οποίες έχουν κλειδωθεί στην απομόνωση. Η πλειοψηφία των συμβούλων του Κου Κουρή είτε με τη δικαιολογία του κατεπείγοντος είτε χωρίς κανένα πρόσχημα ακολουθεί την τακτική των απευθείας αναθέσεων ή την πιο προσφιλή τακτική του περιορισμένου αριθμού προσκλήσεων. Με ποιο κριτήριο και ποιο μέτρο καλούνται οι εργολάβοι αυτό εμείς δεν το γνωρίζουμε.

Ενδεχομένως να γνωρίζουν οι σύμβουλοι της πλειοψηφίας ποιους επιλέγουν και ποιους προσκαλούν. Το βέβαιο είναι ένα, ότι σε πάρτυ απρόσκλητος δεν πας.

Εμείς οι σύμβουλοι της μειοψηφίας καταγγέλλουμε αυτού του είδους τις τακτικές και αισθανόμαστε την υποχρέωση να ενημερώσουμε τους πολίτες του νομού μας, γιατί σε όλες αυτές τις διαδικασίες των απευθείας αναθέσεων και του περιορισμένου αριθμού προσκλήσεων τα ποσοστά έκπτωσης περιορίζονται σε μονοψήφιο αριθμό.

ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΣΤΗΝ 4Η ΝΟΜ.ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΜΠΑΛΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
ΜΠΑΡΟΥΤΑΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ

Απάντηση Νομαρχίας Ανατ. Αττικής στην επιστολή


Αναζήτηση Εργασίας

Εργασία από την Careerjet

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας

 

Followers