22 Μαρτίου 2008

Εφημερίδες της Αττικής με παρουσία στο Διαδίκτυο

Επειδή πιστεύουμε ότι η συμβολή του Τοπικού Τύπου είναι σημαντική στην Ανάδειξη και Επίλυση Προβλημάτων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης , κάθε προσπάθεια που γίνεται για βελτίωση και εκσυγχρονισμό της παρουσίας των, θα πρέπει να μας βρίσκει όλους αρωγούς. Λίγες είναι ωστόσο, ακόμη, οι εφημερίδες της Αττικής που άνοιξαν ιστία στο διαδίκτυο. Χαιρετίζουμε την προσπάθεια αυτή και τη διαδίδουμε μέσω των εναλλακτικών δικτύων ενημέρωσης.
Θυμίζουμε την περυσινή εκδήλωση του ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ, που για πρώτη φορά πραγματοποιήθηκε στην Αττική, με την ευκαιρία του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας για την Ελευθερία Του Τύπου, (7-5-2007).

Το θέμα ήταν : Η Συμβολή του Τοπικού Τύπου στην Ανάδειξη και Επίλυση Προβλημάτων
Της Τοπικής και Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ανατολικής Αττικής
.

Προσκεκλημένοι ομιλητές ήταν οι εκδότες των εφημερίδων, Δημότης, Εβδόμη, Νεολόγος, ενώ χαιρετισμό απηύθυναν: Ο Νομάρχης της Ν.Α.Α.Α., Ο Δήμαρχος Παλλήνης, Οι Πρόεδροι - Γραμματείς των Συντονιστικών Επιτροπών των Κομματικών Οργανώσεων του Δήμου Παλλήνης.

Η εκδήλωση αυτή, εκτός απροόπτου θα επαναληφθεί και εφέτος με περισσότερους εκπροσώπους αυτή τη φορά και πιθανά θα δοθεί βήμα και σε εκπροσώπους εναλλακτικών μέσων ενημέρωσης (Bloggers) της Αττικής που τον τελευταίο χρόνο έπαιξαν σημαντικό ρόλο στα μεγάλα και ανοικτά προβλήματα που απασχολούν όλους τους κατοίκους της περιοχής μας.




Αναζήτηση Εργασίας

Εργασία από την Careerjet

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας

 

Followers