10 Σεπτεμβρίου 2008

Βελτίωση της συγκοινωνιακής εξυπηρέτησης των κατοίκων της Παλλήνης με τη ΛΕΩΦΟΡΕΙΑΚΗ ΓΡΑΜΜΗ Α 5

Πρόταση του Αναπτυξιακού και Επιστημονικού Συνδέσμου Παλλήνης για τη βελτίωση της συγκοινωνιακής εξυπηρέτησης των κατοίκων της περιοχής μας.

Είναι επιτακτική ανάγκη για την συγκοινωνιακή εξυπηρέτηση των κατοίκων του Δήμου Παλλήνης, η Λεωφορειακή γραμμή Α5 (Αμαξοστάσιο Ανθούσας – Αθήνα και αντιστρόφως) να επεκταθεί μέσω της Λ. Μαραθώνος μέχρι την είσοδο του οικισμού Πανοράματος (Alex Pak). Η πρότασή μας, δηλαδή, είναι η μετατροπή της γραμμής Α5 σε Αμαξοστάσιο Ανθούσας – Είσοδος Οικισμού Πανοράματος – Αθήνα και αντιστρόφως.

Η επέκταση αυτή θα δώσει τη δυνατότητα να εξυπηρετούνται χιλιάδες κάτοικοι που χρησιμοποιούν το Μετρό και τον Προαστιακό.

Επειδή μέλημα ΟΛΩΝ των θεσμοθετημένων οργάνων της Πολιτείας είναι η εξυπηρέτηση του ΠΟΛΙΤΗ επιβάλλεται ΑΜΕΣΑ να ικανοποιηθεί το αίτημα των κατοίκων της Παλλήνης.

Θα παρακολουθήσουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον πρωτοβουλίες των εκπροσώπων των θεσμοθετημένων οργάνων της Πολιτείας για την προώθηση της ικανοποίησης του δίκαιου αιτήματος των κατοίκων της Παλλήνης.

Ακολουθεί η αρνητική απάντηση του ΟΑΣΑ.

Αναζήτηση Εργασίας

Εργασία από την Careerjet

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας

 

Followers