10 Φεβρουαρίου 2012

Πού είναι η περηφάνια μας ρε;

Μας αντιμετωπίζουν σαν να είμαστε τα σκουπίδια της Ευρώπης. Σαν να είμαστε τα χειρότερα λαμόγια στην Ευρωζώνη. Σκουλήκια που τα πατάνε, τα λιώνουν, γιατί τρώνε τις σάρκες της Ευρώπης.

Έτσι μας βλέπουν οι διάφοροι Γερμανοί, Ολλανδοί, Φιλανδοί, κι άλλοι πολιτικοί – κυρίως της βόρειας Ευρώπης – αλλά και οι μεγάλοι της Τρόικας (από Λαγκάρντ και Μέρκελ μέχρι Γιούνκερ και Όλι Ρεν).

Αποφάσισαν να μην μας δώσουν ούτε ευρώ αν πρώτα δεν ψηφιστούν τα νέα μέτρα στη Βουλή, δεν υπογράψουν ότι τα δέχονται ( κάτι δηλαδή σαν το νόμο 105) οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί και δεν τους πούμε πού θα βρούμε τα επιπλέον 350 εκατ. ευρώ που μας ζητάνε.
Κτηνώδης τιμωρία; Ίσως. Ανηλεές μαστίγωμα μιας χώρας για να φοβηθούν και οι άλλοι που χρωστάνε πολλά; (Ιταλία, Ιρλανδία, Πορτογαλία, Ισπανία); Ίσως. Αναλγησία του δυνατού απέναντι στον αδύνατο; Πιθανόν.
Μα πάνω από όλα, τσαλακώνουν πλήρως και χωρίς όρια την περηφάνια, την αξιοπρέπεια και την εθνική ταυτότητα και υπόσταση του ελληνικού λαού.
Και μου 'ρχεται να ουρλιάξω σε όλους σας: Πού είναι η εθνική μας περηφάνια ρε; Γιατί τους αφήνουμε να μας ξευτιλίζουν;

Από τους πολιτικούς – τσανακογλύφτες μην περιμένετε τίποτα. Αυτοί τα ψηφαλάκια τους μετρούν τούτη την ώρα της εθνικής κρίσης.

Εμείς όλοι οι άλλοι τι κάνουμε; Γιατί δεν είμαστε καθημερινά στους δρόμους; Γιατί δεν σταματάμε να αγοράζουμε γερμανικά, ολλανδικά, αυστριακά από αυτοκίνητα μέχρι τρόφιμα όλων αυτών που μας ξεφτιλίζουν; Γιατί δεν αποσύρουμε από τις τράπεζές τους τις όποιες καταθέσεις έχουν κάποιοι Έλληνες λεφτάδες; Γιατί δεν κινητοποιούμε την ελληνική ομογένεια σε ΗΠΑ, Καναδά και Αυστραλία;  

Πού είναι η περηφάνια μας ρε;

Γιατί πρέπει να ξυπνάμε και να κοιμόμαστε με αισθήματα ντροπής, ενοχής, απελπισίας και κυρίως με το δηλητήριο της αδράνειας μέσα μας που έχει κυριεύσει ολόκληρη την ελληνική κοινωνία;

ΠΗΓΗ : www.newsbomb.gr

Αναζήτηση Εργασίας

Εργασία από την Careerjet

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας

 

Followers