4 Μαΐου 2012

Εκχώρηση του 34% της ΕΥΔΑΠ δύο ημέρες προ των εκλογών!

Επιβεβαιωμένες πληροφορίες αλλά και σημερινό δημοσίευμα στην εφημερίδα "ΑΥΓΗ" αναφέρουν την εκχώρηση του 34% της ΕΥΔΑΠ δύο ημέρες προ των εκλογών! 

Σημειώστε ότι ήδη το 27% της ΕΥΔΑΠ έχει εκχωρηθεί προ μηνών στο Ταμείο Αξιοποίησης της Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου.

 Σύνολο μέχρι τώρα δηλαδή 27% + 34% - 61%.

Όλα τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι τουλάχιστον δύο αποκρατικοποιήσεις την εβδομάδα, από τα μέσα Μαΐου που θα αναλάβει η νέα κυβέρνηση μέχρι τα τέλη Ιουνίου, δρομολογεί το Ταμείο Αξιοποίησης της Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου.
 
Εδώ όμως η πραγματικότητα άλλα λέει. Μήπως κάποιοι φοβούνται τα αποτελέσματα της Κυριακής και τρέχουν να προκαταλάβουν την λαϊκή ετυμηγορία αλλά και τον θυμό των αγανακτισμένων Ελλήνων ; 

Από την έκθεση του Ταμείου προκύπτει πως μέσα στο β΄τρίμηνο του 2012 –δηλ. στους δύο μήνες που απομένουν- θα προωθήσει εννέα διαγωνισμούς:

- την πώληση και επαναμίσθωση 28 κτιρίων του δημοσίου,
- την εκχώρηση του 35% των Ελληνικών Πετρελαίων (ΕΛΠΕ),
- την πώληση του 29% του ΟΠΑΠ,
- την εκχώρηση του 74% της ΕΥΑΘ,
- την αξιοποίηση περιουσιακών στοιχείων της ΛΑΡΚΟ,
- την σύμβαση παραχώρησης της Εγνατίας Οδού,
- την εκχώρηση του 61% της ΕΥΔΑΠ,
- την πώληση του 90% των Ελληνικών Ταχυδρομείων
- την αξιοποίηση ορισμένων από τα μικρά λιμάνια και τις μαρίνες της χώρας.
 
Από την έκθεση του Ταμείου προκύπτει επίσης, πως το Ταμείο προσέλαβε την εταιρεία δημοσκοπήσεων MRB προκειμένου να προχωρήσει σε πανελλαδική έρευνα για τις απόψεις των Ελλήνων σε σχέση με τις ιδιωτικοποιήσεις. Προσέλαβε, επίσης, την Hill+Knowlton Strategies ως σύμβουλο επικοινωνίας για τα διεθνή μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Αναζήτηση Εργασίας

Εργασία από την Careerjet

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας

 

Followers