13 Δεκεμβρίου 2008

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ 2ης ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΜΕΛΩΝ Δ.Σ. ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΤΑ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ. ΠΕΜΠΤΗ 11-12-2008

Στην συνάντηση της 11ης Δεκεμβρίου στα Γλυκά Νερά, επικράτησε η σύμπνοια και η αλληλοκατανόηση. Οι πολλές και διαφορετικές απόψεις που ακούστηκαν δεν γέννησαν φυγόκεντρες δυνάμεις, αλλά όλοι συμφώνησαν πως επεξεργαζόμενοι ένα οργανωτικό σχήμα που θα ελέγχεται από τις τοπικές κοινωνίες και θα παίρνει αποφάσεις που θα εκφράζουν τους πολλούς, μπορούμε να επιτύχουμε πολλά.

Οι περισσότεροι από τους παρευρισκόμενους στη συνάντηση της 11ης Δεκεμβρίου, είμαστε παληοί γνώριμοι, μέσα από τις κινητοποιήσεις υπέρ του μεγάλου έργου της αποχέτευσης των Βορείων Μεσογείων, και μερικοί ακόμα πιο πίσω, απο τη δεκαετία του 90, από τις κινητοποιήσεις εναντίον του αεροδρομίου στα Σπάτα.

Υπάρχει αμοιβαία εμπιστοσύνη και όλοι θέλουμε, παληοί και νέοι κάτοικοι της περιοχής μας, να βοηθήσουμε στην δημιουργία ενός μεγάλου ρεύματος πολιτών που θα πιέσει και θα διεκδικήσει λύσεις προς όλες τις κατευθύνσεις.

Η περιοχή διαθέτει πολλούς και άξιους επιστήμονες που ήδη βοηθάνε με τις γνώσεις τους πολλές από τις προσπάθειες που γίνονται τα τελευταία χρόνια, είτε από τους Συλλόγους της περιοχής, είτε ως Ενεργοί Πολίτες.

Ακούστε τις εισηγήσεις που ακολουθούν και στελεχώστε τις θεματικές γραμματείες από όποια περιοχή των Μεσογείων και αν βρίσκεστε.


Εισαγωγή από την κ. Λυμπεροπούλου.

Ρόλος και Έργο των θεματικών Ενοτήτων, από τον κ. Σταματίου στο οπτικοποιημένο ηχητικό απόσπασμα που ακολουθεί.


1ο Μέρος τοποθετήσεων για το Οργανωτικό μέρος της πρωτοβουλίας Μελών Συλλόγων και Ενεργών Πολιτών Μεσογείων Αττικής στο οπτικοποιημένο ηχητικό απόσπασμα που ακολουθεί.


Συνέχεια 1ου Μέρους τοποθετήσεων για το Οργανωτικό μέρος της πρωτοβουλίας Μελών Συλλόγων και Ενεργών Πολιτών Μεσογείων Αττικής.




Αναζήτηση Εργασίας

Εργασία από την Careerjet

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας

 

Followers