25 Οκτωβρίου 2008

" ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΣΤΗ ΠΑΛΛΗΝΗ " ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ - ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΗ ΝΕΤ

ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΗ ΝΕΤ
Αυτή τη Κυριακή, 26 Οκτωβρίου, στις 09:30, σύμφωνα με πληροφορίες, θα υπάρχει αναλυτικό ρεπορτάζ της εκπομπής, παρουσία εκπροσώπων φορέων της περιοχής, για τις παράνομα τοποθετημένες διαφημιστικές πινακίδες στην Παλλήνη.

Ο Τάκης Σπηλιόπουλος και η Κατερίνα Μπακογιάννη ασχολούνται με θέματα κοινωνικού, πολιτικού, αθλητικού, οικονομικού, ιατρικού και πολιτιστικού περιεχoμένου. Παρουσιάζουν εκτενή ρεπορτάζ, διεθνείς ειδήσεις και αποστολές στην επαρχία.

Το θέμα είχε αναδειχθεί και μέσα από τις αναρτήσεις του ΕΝΕΡΓΟΥ ΠΟΛΙΤΗ από τις 2/10/2008 με συνεχείς επικαιροποιήσεις μέχρι τις 22/10/2008.

Μπαράζ αντιδράσεων για τις παράνομα τοποθετημένες πινακίδες στο Πανόραμα Παλλήνης

Η υπερτοπική εφημερίδα "ΝΕΟΛΟΓΟΣ" έχει επανειλημμένα αναφερθεί με πρωτοσέλιδα δημοσιεύματα, όπως στις 3 και 17/10/2008. Δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν.


Θα θέλαμε να κλείσουμε αυτό το οδοιπορικό με ένα απόσπασμα από επιστολή του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Γυμνασίου Παλλήνης. Πριν το διαβάσετε θα κάνουμε την εξής απλή ερώτηση.

Γιατί ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων δεν έχει πάρει μέχρι τώρα καμμία απάντηση για το θέμα της ασφαλούς διέλευσης των μαθητών από καμμία αρμόδια υπηρεσία για το αίτημα της τοποθέτησης ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΠΙΝΑΚΙΔΑΣ ΣΗΜΑΝΣΗΣ στο φανάρι της Λ. Μαραθώνος που οδηγεί μετά από 100μέτρα στην είσοδο του 3ου Γυμνασίου, ενώ αντίθετα έχουμε τοποθέτηση δεκάδων παράνομων πινακίδων σε όλα τα μήκη και πλάτη της δόλιας αττικής γης ;
Απόσπασμα επιστολής του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 3ου Γυμνασίου Παλλήνης.

Έλλειψη σηματοδότησης στο φανάρι της λεωφόρου Μαραθώνος για την ύπαρξη σχολείου που έχει ως αποτέλεσμα οι οδηγοί να αναπτύσσουν ταχύτητα με κίνδυνο να τραυματίσουν τα διερχόμενα παιδιά. Έχει ήδη γίνει μικροτραυματισμός παιδιού την περασμένη χρονιά. Το θέμα είχε απασχολήσει από πέρυσι το Δ.Σ. και είχε συζητηθεί και στις 26/4/2007, στην συνάντηση, του Δ.Σ. του Συλλόγου μας με τον Δήμαρχο Παλλήνης κ. Κωνσταντά, όπου και μπήκε στα θέματα προτεραιότητας προς επίλυση. Νέα επιστολή εστάλη στις 19/10/07 με θέμα «Σήμανση των δρόμων περί του 3ου Γυμνασίου». Έκτοτε, ουδέν.

Αναρτήσεις στο ιστολόγιο του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 3ου Γυμνασίου Παλλήνης (21/10/2007 και 19/06/2008)

Εκκρεμότητες στην λειτουργία του σχολείου μας

Έλλειψη σήμανσης στους δρόμους γύρω από το 3ο Γυμνάσιο


Μισή... λύση από τον ΟΑΣΑ στα δίκαια αιτήματα των κατοίκων της Παλλήνης

Ξανά το 314 στα δρομολόγια της Παλλήνης. Επιτακτική ανάγκη για συνέχιση της γραμμής 315

Οι έντονες διαμαρτυρίες προς τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΑΣΑ και τον Διευθυντή Λειτουργικού Σχεδιασμού του Οργανισμού, στις οποίες προέβη ο Δήμαρχος Παλλήνης κ. Σπύρος Κωνσταντάς, μετά την αδικαιολόγητη κατάργηση του 314, που εξυπηρετεί τον οικισμό του Πανοράματος, και την τροποποίηση του δρομολογίου του 315, που εξυπηρετεί το κέντρο της Παλλήνης, τις Εργατικές Κατοικίες και τις γειτονικές περιοχές, είχαν άμεσο αποτέλεσμα.

Με έγγραφό του ο ΟΑΣΑ, την Τρίτη 21 Οκτωβρίου, προς τον Δήμαρχο Παλλήνης επαναφέρει τη λειτουργία του 314 κατανοώντας το δίκαιο των αιτημάτων. Απομένει πλέον η απάντηση και οι ενέργειες του ΟΑΣΑ σε ό,τι αφορά τη γραμμή 315.

Μάλιστα μια μέρα πριν ο Διευθυντής Λειτουργικού Σχεδιασμού κ. Ρουχωτάς μαζί με τον Δήμαρχο Παλλήνης προχώρησαν σε αυτοψία των δρομολογίων, κατά την οποία ο κ. Κωνσταντάς περιέγραψε το οξύ κοινωνικό πρόβλημα που προκύπτει από την διακοπή και τροποποίηση των συγκεκριμένων λεωφορειακών γραμμών, κάτι που δημιούργησε μεγάλες αντιδράσεις στους πολίτες της πόλης.

Ο Δήμαρχος Παλλήνης, με επιστολές του προς τους υπευθύνους του ΟΑΣΑ και συνεχείς τηλεφωνικές οχλήσεις προς κάθε αρμόδιο, ζητούσε τις προηγούμενες μέρες επιτακτικά και άμεσα όχι μόνο την επαναλειτουργία των δύο γραμμών αλλά και τη βελτίωσή τους προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.

Ταυτόχρονα ζητά την επέκταση του Α5 έως την είσοδο του Πανοράματος προς εξυπηρέτηση όλων των κατοίκων, (θυμίζουμε πως είχε κατατεθεί το ίδιο αίτημα από τον Αναπτυξιακό και Επιστημονικό Σύνδεσμο Παλλήνης προς τον ΟΑΣΑ, δείτε τη σχετική ανάρτηση από τις 10.09.2008, και την αρνητική τοποθέτηση του ΟΑΣΑ)

Βελτίωση της συγκοινωνιακής εξυπηρέτησης των κατοίκων της Παλλήνης με τη ΛΕΩΦΟΡΕΙΑΚΗ ΓΡΑΜΜΗ Α 5

την πύκνωση του δρομολογίου του 324, που συνδέει το κέντρο της πόλης με τους οικισμούς της Κάντζας, του Αγίου Νικολάου, των Εργατικών Κατοικιών αλλά και τους σταθμούς του Μετρό και του Προαστιακού. Τέλος ζητά την κατάργηση του 307 που πλέον δεν εξυπηρετεί το επιβατικό κοινό και επιβαρύνει τον οικιστικό ιστό της Παλλήνης και της Κάντζας.

Πηγές :

Ιστοσελίδα Δήμου Παλλήνης

ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ

Αναζήτηση Εργασίας

Εργασία από την Careerjet

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας

 

Followers