2 Μαρτίου 2010

Από τον Καποδίστρια στον... Καλλικράτη. Συζήτηση την Τετάρτη 10 Μαρτίου στον Γέρακα


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Κίνηση Πολιτών Γέρακα διοργανώνει συζήτηση

την Τετάρτη 10 Μαρτίου - 7.00 μμ στο B' Γυμνάσιο Γέρακα (Αριστογείτονα & Ανακρέοντα).


Εισηγητές:


Πάρις Κουκουλόπουλος βουλευτής ΠΑΣΟΚ

Γιώργος Βλάχος βουλευτής Ν.Δ.

Δημήτρης Μπίρμπας μέλος της ΚΠΕ του ΣΥΝ

Κώστας Διάκος Οικολόγοι Πράσινοι

Γιώργος Μπουλμπασάκος Κίνηση Πολιτών Γέρακα


Παρεμβάσεις δημοτικών παρατάξεων

Τηλέφωνα επικοινωνίας Παναγιώτης Τσούτσιας 6945 5053

Περίεργη δημοσκόπηση αγνώστου εντολοδόχου βρίσκεται σε εξέλιξη στην ευρύτερη περιοχή της Παλλήνης. Αγαπάτε το Mall ; Αν ΝΑΙ, απαντείστε.

Τι θέλει η αλεπού στο παζάρι ;

Τις τελευταίες ημέρες, μία διαφορετικού τύπου δημοσκόπηση διεξάγεται στην ευρύτερη περιοχή της Παλλήνης. Η έρευνα γίνεται από την γνωστή εταιρεία δημοσκοπήσεων Public Issue και στοχεύει στην συγκέντρωση πληροφοριών για τις αγοραστικές μας προτιμήσεις και για το αν αυτές συνδυάζονται με γνωστά μεγάλα εμπορικά κέντρα τύπου MALL.

Φυσικά και με βάση τον κανονισμό λειτουργίας αυτών των εταιρειών δεν αναφέρονται στον εντολοδόχο της έρευνας αλλά ( τι κάνει νιάου – νιάου στα κεραμίδια;) αν από τις τρεις ερωτήσεις, οι δύο αναφέρονται στο αν θέλουμε ένα εμπορικό κέντρο τύπου MALL στην περιοχή μας. Δεν παρέλειψαν στο ερωτηματολόγιο να ζητήσουν και το κόμμα που ψηφίσαμε στις τελευταίες εκλογές και επίσης στο αν ανήκουμε σε κάποιους συλλόγους που δραστηριοποιούνται στην περιοχή.

Το ερωτηματολόγιο κάλυπτε μια ευρεία κατηγορία θεμάτων, από ενδεχόμενα κυκλοφοριακά προβλήματα, από την αναγκαιότητα θέσεων πάρκινγκ στον σταθμό του προαστιακού στη Κάντζα και από το αν το εμπορικό κέντρο είχε πλήρη πρόσβαση από Αττική οδό και προαστιακό, τότε πώς θα ενοχλούσε την περιοχή μας ; Όλα αυτά και στη συγκεκριμένη περίοδο, που δεν έχει ανοίξει κανένα θέμα που αφορά στην Αττική από το ΥΠΕΚΑ, είναι μόνο εκ του πονηρού.

Εμείς θα περιμέναμε άλλου τύπου δημοσκοπήσεις αυτή τη στιγμή, και από κάποιους άλλους, για το πώς, ας πούμε, θα τα βγάλουμε πέρα με όλη αυτή την επέλαση φόρων και περικοπών σε ό,τι αναπνέει και ό,τι κινείται.

Αναζήτηση Εργασίας

Εργασία από την Careerjet

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας

 

Followers