16 Φεβρουαρίου 2011

Το καρυοφύλλι μάνα μου ! Η ΔΕΗ με τους εναερίτες της έπιασε τα υψώματα.

Κατάληψη στα κεντρικά γραφεία της ΔΕΗ πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι στην Επιχείρηση δηλώνοντας την αντίθεσή τους στο ενδεχόμενο ιδιωτικοποίησης της ΔΕΗ. Τα μέλη της ΓΕΝΟΠ έχουν αναρτήσει πανό στην πρόσοψη του κτηρίου που αναφέρει ότι "εμείς δεν πουλάμε και δεν πουλιόμαστε". Παράλληλα, έξι εναερίτες της ΔΕΗ κατέβηκαν με σχοινιά από την ταράτσα του κτιρίου.

Η οδός Χαλκοκονδύλη δόθηκε στην κυκλοφορία γύρω στις εννιά το βράδυ. Είχε παραμείνει κλειστή από τις έξι το απόγευμα, λόγω της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας μπροστά από το κεντρικό κτίριο της επιχείρησης.
Οι εργαζόμενοι δηλώνουν ότι θα συνεχίσουν και θα εντείνουν τις κινητοποιήσεις τους τα προσεχή εικοσιτετράωρα προκειμένου να δηλώσουν την αντίθεσή τους σε περαιτέρω μετοχοποίηση, ιδιωτικοποίηση ή εκχώρηση μάνατζμεντ της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού.

Ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ, Νίκος Φωτόπουλος, δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι οι κινητοποιήσεις θα κλιμακωθούν και ότι όλη η Ομοσπονδία θα επιδιώξει συνάντηση με την υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Τίνα Μπιρμπίλη।

ΠΗΓΗ : Nooz.gr

Αναζήτηση Εργασίας

Εργασία από την Careerjet

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας

 

Followers