20 Νοεμβρίου 2007

Η ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ με τους Συλλόγους Γονέων των Δημοσίων Σχολείων της Παλλήνης, βοηθάνε την προσπάθεια του ΣΚΑΪ & του δήμου Καλυβίων για αναδάσωση

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ
ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΝΩΣΕΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΗΣ Ν.Α. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ

Παλλήνη, 20/11/2007

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΦΥΤΕΨΟΥΜΕ !!!!
Αγαπητοί Γονείς,


Την Κυριακή 25 Νοεμβρίου η ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ με τους Συλλόγους Γονέων των Δημοσίων Σχολείων της Παλλήνης, βοηθάνε την προσπάθεια του ΣΚΑΪ & του δήμου Καλυβίων οι οποίοι προχωρούν στη δεντροφύτευση του δάσους της περιοχής τους. Σκοπός της περιβαλλοντικής αυτής δράσης είναι να αποκατασταθούν οι καμένες εκτάσεις των Καλυβίων. Συνολικά θα φυτευτούν 10 έως 15 χιλιάδες δέντρα που θα ξαναδώσουν ζωή στο δάσος που τύλιξαν οι φλόγες τον Αύγουστο του 2007.

Στη δεντροφύτευση που θα γίνει στις 10 το πρωί συμμετέχουν σχολεία, φορείς του Δήμου Καλυβίων, Οικολογικές Οργανώσεις, Ιδιωτικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα και εθελοντές από όλη την Αττική.

Μετά την εκδήλωση ενδιαφέροντος που έχει επιδειχθεί από τους εκπροσώπους των Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων της Παλλήνης, για συμμετοχή σ΄αυτή τη Παναττική προσπάθεια αποκατάστασης της ισορροπίας του περιβάλλοντος, Θα υπάρχουν λεωφορεία τα οποία θα διατεθούν από την Ένωση Γονέων Παλλήνης, για την μεταφορά των ομάδων αναδάσωσης στις περιοχές που θα γίνει η δεντροφύτευση.

Ελάτε όλοι στην πρόσκληση της Ένωσης Γονέων γιατί, το δάσος στο χέρι μας είναι να ξαναγίνει και να παραμείνει δάσος.

Όλοι, την Κυριακή 8:45 το πρωί, στο Αθλητικό κέντρο (κλειστό Γυμναστήριο Λ. Μαραθώνος)

Ώρα αναχώρησης 9:10πμ.

Παράκληση, οι γονείς, εφόσον μπορούν, να έχουν μαζί τους τα απαραίτητα εργαλεία για την αναδάσωση, όπως σκαλιστήρι, τσάπα ή φτυάρι καθώς τα εργαλεία του δήμου Καλυβίων είναι περιορισμένα και δεν είναι δυνατόν να καλύψουν τις ανάγκες όλων των ομάδων.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΙΚΙΑΣΟΥΜΕ ΑΝΑΛΟΓΟ ΑΡΙΘΜΟ ΠΟΥΛΜΑΝ.

- Καλούνται, οι Γονείς και τα παιδιά που συμμετέχουν στην δεντροφύτευση , να παρευρίσκονται στον προαύλιο χώρο του αθλητικού οργανισμού Παλλήνης, την Κυριακή το πρωί στις 08:45.

1. OI ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΟΥΣ ή στον ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΟΥΣ,

2. ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΗΛΕΦΩΝΑ:

ΡΕΦΟΥΛΙΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ 6945-462323, ΚΟΥΝΕΝΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ 6936931181,
ΚΟΥΦΟΠΟΥΛΟΣ ΦΩΤΗΣ 6944396661, ΚΟΤΡΩΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 6936077845, ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΚΩΣΤΑΣ 6948073713, ΡΟΜΠΑΚΗΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ 6973423610,
ΖΙΩΓΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 6977281482

· Πληροφορίες στην Ιστοσελίδα μας

http://www.egp.gr/ και στο

· BLOG : ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ

http://medicitizen.blogspot.com/ του
Αναπτυξιακού & Επιστημονικού Συνδέσμου Παλλήνης.

Αναζήτηση Εργασίας

Εργασία από την Careerjet

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας

 

Followers