19 Ιανουαρίου 2008

ΔΙΑΚΟΠΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ - ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Σας μεταφέρω δημοσίευμα της εφημερίδας της Αγ. Παρασκευής "ΠΕΡΙΣΚΟΠΗΣΗ" όπου και έντονα διαβήματα έγιναν από πλευράς Δημάρχου και λύση βρέθηκε στην αναμενόμενη ταλαιπωρία των κατοίκων από την διακοπή της λειτουργίας του ΜΕΤΡΟ.
Στην περιοχή της Παλλήνης που εξυπηρετεί τους κατοίκους της αλλά και όσους μένουν στις γειτονικές περιοχές, υπάρχει μια πρώτη ανακοίνωση με συγκεκριμένες προτάσεις αντιμετώπισης για το θέμα από τον αρχηγό της ελάσσσονος αντιπολίτευσης κ. Μπουντουβά.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΤΑΣΟΣ ΜΠΟΥΝΤΟΥΒΑΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ
¨ΠΑΛΛΗΝΗ-ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ¨

ΔΙΑΚΟΠΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ
ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Όπως είναι γνωστό μέχρι τώρα, διακόπτονται από τον ερχόμενο Φεβρουάριο τα δρομολόγια του ΜΕΤΡΟ από την Εθνική Άμυνα μέχρι το αεροδρόμιο ¨Ελευθέριος Βενιζέλος¨. Ο λόγος της διακοπής είναι η κατασκευή του νέου σταθμού στην Αγία Παρασκευή καθώς και η ολοκλήρωση των σταθμών Χολαργός και Νομισματοκοπείο. Η διακοπή των δρομολογίων θα διαρκέσει έξι μήνες περίπου σύμφωνα με τους υπολογισμούς της εταιρείας χωρίς να υπολογίζονται παρατάσεις αφού ….. στην Ελλάδα ζούμε!!!
Με δεδομένο ότι πολλοί κάτοικοι της πόλης μας (και άλλων πόλεων) χρησιμοποιούν το ΜΕΤΡΟ για τις μετακινήσεις τους, όλοι καταλαβαίνουμε ότι η ταλαιπωρία τους για σημαντικό χρονικό διάστημα θα είναι πολύ μεγάλη.
Η υπάρχουσα συγκοινωνία που εξυπηρετεί τους κατοίκους της Παλλήνης είναι:

Α. Λεωφορεία
305 Λούτσα – Εθνική Άμυνα
314 Δουκίσης Πλακεντίας - Πικέρμι
315 Πικέρμι – Εθνική Άμυνα
319 Δουκίσης Πλακεντίας - Σπάτα

Β. Προαστιακός που θα εξυπηρετεί τον Δήμο Παλλήνης για πρόσβαση στο αεροδρόμιο και στο Σταθμό Νερατζιώτισσα (για την χρήση του Ηλεκτρικού του ΗΣΑΠ)

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας προτείνουμε ο Δήμος Παλλήνης με τη βοήθεια του Νομάρχη και των τοπικών βουλευτών να μεριμνήσουν ώστε να υπάρξει:

Αύξηση των προγραμματισμένων δρομολογίων της συγκοινωνίας του 315 από τις 5:30 το πρωί μέχρι τις 12:00 τα μεσάνυχτα.
Νέα γραμμή Πανόραμα Παλλήνης – Σταθμός Κατεχάκη , δια μέσου των Λεωφόρων Μαραθώνος και Μεσογείων με αφετηρία στο Alex Pack.

Αύξηση των προγραμματισμένων δρομολογίων του προαστιακού.

1 σχόλια:

www.katagelies.gr/katagelies/ on 19/1/08, 12:10 μ.μ. είπε...

Δυστυχώς θα ταλαιπωρηθούμε αρκετά αλλά δέν μπορούμε να κάνουμε και αλλιώς

Αναζήτηση Εργασίας

Εργασία από την Careerjet

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας

 

Followers