25 Απριλίου 2008

Aπολογιστικό Συνέδριο της Ομοσπονδίας Ενώσεων Συλλόγων Γονέων της Νομαρχίας Ανατολικής Αττικής. Απροθυμία συνεργασίας του Δήμου Παλλήνης !

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Ενώσεων Συλλόγων Γονέων της Νομαρχίας Ανατολικής Αττικής , αποφάσισε την πραγματοποίηση του τακτικού απολογιστικού Συνεδρίου της Ομοσπονδίας μας την Κυριακή 11 Μαΐου 2008 και σε περίπτωση μη απαρτίας την Κυριακή 18 Μαΐου 2008 στην αίθουσα του Δημαρχείου Γλυκών Νερών (Ιωάννου Κώτσου 25) και ώρα 11.00 π.μ.

Ακολουθεί το πλήρες πρόγραμμα.

Προς σχολιασμό ωστόσο παραμένει η αρνητική απάντηση του Δημάρχου Παλλήνης προς διάθεση της αίθουσας του Δημ. Συμβουλίου Παλλήνης για την διεξαγωγή του απολογιστικού Συνεδρίου της Ομοσπονδίας. Δεν είναι τόσο η άρνηση αλλά η μη αιτιολόγησή της. Στα υπηρεσιακά έγγραφα, ακόμα και στα πιο απλά θέματα ρουτίνας υπάρχει αιτιολόγηση. Ο Δήμαρχος Παλλήνης δεν είναι άπειρος καθότι διανύει την τρίτη του τετραετία. Ελέγχεται ωστόσο τον τελευταίο καιρό για έλλειψη διάθεσης συνεργασίας και διαθεσιμότητας αιθουσών σε πλείστους συλλόγους. Αυτό είναι το πιο πρόσφατο και ελπίζουμε τελευταίο κρούσμα. Ο καθένας ας βγάλει τα δικά του συμπεράσματα.

Αναζήτηση Εργασίας

Εργασία από την Careerjet

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας

 

Followers