28 Αυγούστου 2008

Όλοι μαζί με μια κιθάρα...στο Οβριόκαστρο Κερατέας

Πολύς κόσμος ανέβηκε μέχρι το ΟΒΡΙΟΚΑΣΤΡΟ ΚΕΡΑΤΕΑΣ για να συμπαρασταθεί στη νεολαία της Κερατέας και να δώσει δύναμη στο μήνυμα

ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΧΥΤΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ο Αναπτυξιακός & Επιστημονικός Σύνδεσμος Παλλήνης έδωσε το παρόν στην πολύ επιτυχημένη συναυλία που διοργάνωσαν ο Δήμος Κερατέας και το Τοπικό Συμβούλιο Νέων Κερατέας.

Τραγούδησαν οι : Ελεονώρα Ζουγανέλη, Βασιλική Καρακώστα,
Κίτρινα Ποδήλατα, Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος, Κωστής Μαραβέγιας,
Πάνος Μουζουράκης, Λεωνίδας Μπαλάφας, Γιώργος Μυλωνάς

Θυμίζουμε πως στην περυσινή επιστημονική ημερίδα (4.05.2007) για την Παγκόσμια ημέρα Περιβάλλοντος είχαμε αφιερώσει μια θεματική ενότητα για τους ΧΥΤΑ της Ανατολικής Αττικής.
Τα συμπεράσματα της ημερίδας.

Μεταξύ άλλων συμπερασμάτων ...

Η διαμόρφωση ενός σχεδίου διαχείρισης των Ανακυκλώσιμων Στερεών Αποβλήτων σε Εθνικό, αντί σε Περιφερειακό ή Νομαρχιακό επίπεδο παρέχει καλύτερες δυνατότητες χωροθέτησης και αξιοποίησης των εγκαταστάσεων επεξεργασίας και διάθεσής των και ως εκ τούτου επιτρέπει τη διαμόρφωση ορθολογικότερων λύσεων από περιβαλλοντική, οικονομική και κοινωνική σκοπιά.

Για το σκοπό αυτό, ιδιαίτερα ρεαλιστική και γρήγορα εφαρμόσιμη θα ήταν
η προώθηση μιας κεντρικής, εκτός Αττικής Ολοκληρωμένης Εγκατάστασης Διαχείρισης Απορριμμάτων, η οποία, μαζί με την υφιστάμενη εγκατάσταση αερόβιας Μηχανικής Βιολογικής Επεξεργασίας της Δ. Αττικής, θα μπορούσε να εξυπηρετήσει τόσο την Αττική όσο και ευρύτερες περί αυτήν περιοχές.

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΓΙΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΩΝ ΧΥΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ. ΛΥΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ

Αναζήτηση Εργασίας

Εργασία από την Careerjet

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας

 

Followers