25 Οκτωβρίου 2008

" ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΣΤΗ ΠΑΛΛΗΝΗ " ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ - ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΗ ΝΕΤ

ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΗ ΝΕΤ
Αυτή τη Κυριακή, 26 Οκτωβρίου, στις 09:30, σύμφωνα με πληροφορίες, θα υπάρχει αναλυτικό ρεπορτάζ της εκπομπής, παρουσία εκπροσώπων φορέων της περιοχής, για τις παράνομα τοποθετημένες διαφημιστικές πινακίδες στην Παλλήνη.

Ο Τάκης Σπηλιόπουλος και η Κατερίνα Μπακογιάννη ασχολούνται με θέματα κοινωνικού, πολιτικού, αθλητικού, οικονομικού, ιατρικού και πολιτιστικού περιεχoμένου. Παρουσιάζουν εκτενή ρεπορτάζ, διεθνείς ειδήσεις και αποστολές στην επαρχία.

Το θέμα είχε αναδειχθεί και μέσα από τις αναρτήσεις του ΕΝΕΡΓΟΥ ΠΟΛΙΤΗ από τις 2/10/2008 με συνεχείς επικαιροποιήσεις μέχρι τις 22/10/2008.

Μπαράζ αντιδράσεων για τις παράνομα τοποθετημένες πινακίδες στο Πανόραμα Παλλήνης

Η υπερτοπική εφημερίδα "ΝΕΟΛΟΓΟΣ" έχει επανειλημμένα αναφερθεί με πρωτοσέλιδα δημοσιεύματα, όπως στις 3 και 17/10/2008. Δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν.


Θα θέλαμε να κλείσουμε αυτό το οδοιπορικό με ένα απόσπασμα από επιστολή του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Γυμνασίου Παλλήνης. Πριν το διαβάσετε θα κάνουμε την εξής απλή ερώτηση.

Γιατί ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων δεν έχει πάρει μέχρι τώρα καμμία απάντηση για το θέμα της ασφαλούς διέλευσης των μαθητών από καμμία αρμόδια υπηρεσία για το αίτημα της τοποθέτησης ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΠΙΝΑΚΙΔΑΣ ΣΗΜΑΝΣΗΣ στο φανάρι της Λ. Μαραθώνος που οδηγεί μετά από 100μέτρα στην είσοδο του 3ου Γυμνασίου, ενώ αντίθετα έχουμε τοποθέτηση δεκάδων παράνομων πινακίδων σε όλα τα μήκη και πλάτη της δόλιας αττικής γης ;
Απόσπασμα επιστολής του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 3ου Γυμνασίου Παλλήνης.

Έλλειψη σηματοδότησης στο φανάρι της λεωφόρου Μαραθώνος για την ύπαρξη σχολείου που έχει ως αποτέλεσμα οι οδηγοί να αναπτύσσουν ταχύτητα με κίνδυνο να τραυματίσουν τα διερχόμενα παιδιά. Έχει ήδη γίνει μικροτραυματισμός παιδιού την περασμένη χρονιά. Το θέμα είχε απασχολήσει από πέρυσι το Δ.Σ. και είχε συζητηθεί και στις 26/4/2007, στην συνάντηση, του Δ.Σ. του Συλλόγου μας με τον Δήμαρχο Παλλήνης κ. Κωνσταντά, όπου και μπήκε στα θέματα προτεραιότητας προς επίλυση. Νέα επιστολή εστάλη στις 19/10/07 με θέμα «Σήμανση των δρόμων περί του 3ου Γυμνασίου». Έκτοτε, ουδέν.

Αναρτήσεις στο ιστολόγιο του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 3ου Γυμνασίου Παλλήνης (21/10/2007 και 19/06/2008)

Εκκρεμότητες στην λειτουργία του σχολείου μας

Έλλειψη σήμανσης στους δρόμους γύρω από το 3ο Γυμνάσιο


Αναζήτηση Εργασίας

Εργασία από την Careerjet

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας

 

Followers