5 Νοεμβρίου 2008

Που βρίκεται η μελέτη για το Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Ανατολικής Αττικής;

'Ένα απ’ τα σημαντικά θέματα της Αττικής που θα τεθούν στην ατζέντα της 1ης συνάντησης εκπροσώπων Οργανώσεων Πολιτών Αττικής στις 19 Νοεμβρίου, είναι και η διεκδίκηση Νοσοκομείου για τον ραγδαία αναπτυσσόμενο πληθυσμό της Αν. Αττικής.

Στην χθεσινή πολιτική του ομιλία ο αν. βουλευτής Αττικής κ. Γιαννής με θέμα "Ψηφοφόρος για μια μέρα, πολίτης κάθε μέρα", στις προτάσεις του για τη βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων της Αττικής αναφέρθηκε επίσης στην αναγκαιότητα δημιουργίας του Νοσοκομείου.

Ακολουθεί, για το ίδιο θέμα, η ερώτηση του βουλευτή Αττικής κ. Οικονόμου προς τον Υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Ημ/νία : 4/11/08


Κύριε Υπουργέ ,

Είναι προφανές πως με την οικιστική και πληθυσμιακή ανάπτυξη της Ανατολικής Αττικής, οι ανάγκες για καινούρια δημόσια έργα αυξάνονται συνεχώς.

Ένα μεγάλο βήμα στον τομέα της υγείας για την Ανατολική Αττική είναι η απόφαση για την ίδρυση ενός Γενικού Νομαρχιακού Νοσοκομείου Ανατολικής Αττικής. Έπειτα από δημόσια διαβούλευση που οργανώθηκε από την Νομαρχία Ανατολικής Αττικής στις αρχές του περασμένου έτους και από την παρουσίαση της μελέτης της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας, προτάθηκε το Παιδοψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής Νταού Πεντέλης ως χώρος για την δημιουργία του Νοσοκομείου.

Στη συνέχεια, ανατέθηκε στην Δημόσια Επιχείρηση Ανέγερσης Νοσηλευτικών Μονάδων (Δ.ΕΠ.Α.ΝΟ.Μ.) η μελέτη και η εκπόνηση της κατασκευής του Νοσοκομείου Ανατολικής Αττικής. Κατόπιν της τελευταίας μου επίσκεψης στο Νταού Πεντέλης (4/11/2008) και μετά από συζήτηση με την Διοίκηση του Νοσοκομείου και τους εκπροσώπους των εργαζομένων, υποχρεούμαι να σας απευθύνω τα εξής ερωτήματα

ΕΡΩΤΑΣΤΕ

1) Σε ποιο στάδιο βρίσκεται η προμελέτη για το Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Ανατολικής Αττικής, η οποία βρίσκεται στα χέρια της Δ.ΕΠ.Α.ΝΟ.Μ;

2) Πότε σκοπεύετε να ολοκληρώσετε την μελέτη αυτή έτσι ώστε μετά από επανηλειμένες υποσχέσεις να μπορείτε να δώσετε ένα συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για την ολοκλήρωση του έργου; Τί σκοπεύετε να κάνετε για να γίνουν οι διαδικασίες άμεσα και αποτελεσματικά;

Αναζήτηση Εργασίας

Εργασία από την Careerjet

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας

 

Followers