21 Ιανουαρίου 2009

ΨΗΦΙΣΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟ ΛΑΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΠΑΛΛΗΝΗΣ

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ


ΨΗΦΙΣΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟ ΛΑΟ

Το ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ που διαπράττεται στη Λωρίδα της Γάζας είναι μια αποτρόπαια πολιτική γενοκτονίας και κρατικής τρομοκρατίας της κυβέρνησης του Ισραήλ (που αποδεικνύει ότι ουδεμία σχέση έχουν με τους ταλαίπωρους που εξολοθρεύτηκαν στα στρατόπεδα συγκέντρωσης των ΝΑΖΙ) κατά του Παλαιστινιακού λαού και της νόμιμα εκλεγμένης κυβέρνησής του.

Οι εγκληματίες πολέμου του Ισραήλ, έχουν τη συναίνεση ή την ανοχή των Η.Π.Α., της Ε.Ε. και των διεφθαρμένων αραβικών καθεστώτων, που διατηρούν το εμπάργκο και τον αποκλεισμό της Γάζας. Οι σφαγές και το αιματοκύλισμα στη Γάζα από τους πυραύλους του Ισραηλινού στρατού κατοχής είναι ένα έγκλημα σε βάρος του λαού της Παλαιστίνης με την στήριξη όλων αυτών.

Ο δοκιμαζόμενος λαός της Παλαιστίνης έχει τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη κάθε ελεύθερου ανθρώπου που επιθυμεί την Ειρήνη, την Αξιοπρέπεια, το δικαίωμα στη Ζωή και την Ελευθερία.

Κανείς άνθρωπος δεν μπορεί να μείνει αδιάφορος τη στιγμή που ξεκληρίζονται οικογένειες, σκοτώνονται άμαχοι, μικρά παιδιά και γίνεται στόχος όποιος τολμήσει να βοηθήσει τους αμέτρητους τραυματίες.

Αυτή την ώρα η σιωπή είναι συνενοχή.

Το Δ.Σ. της Ένωσης καταγγέλλει και καταδικάζει τους βάρβαρους βομβαρδισμούς του κράτους του Ισραήλ, στη χειρότερη μέχρι σήμερα επίθεση στη Λωρίδα της Γάζας, με πάνω από 1000 νεκρούς και χιλιάδες τραυματίες, στην πλειοψηφία τους αμάχους, γυναίκες και παιδιά.

Και ζητά,

Να σταματήσουν άμεσα οι ισραηλινές επιθέσεις ενάντια στους Παλαιστινίους και να αποσυρθούν τα στρατεύματα κατοχής και οι Ισραηλινοί έποικοι από τα Παλαιστινιακά εδάφη.

Να αναγνωριστεί το ανεξάρτητο κράτος της Παλαιστίνης-πρωταρχικός όρος ειρήνης στην περιοχή.

Να ματαιώσει άμεσα η Ελληνική κυβέρνηση κάθε προσπάθεια χρήσης του Ελληνικού εδάφους, για τη μεταφορά πολεμικού υλικού των Η.Π.Α. στο Ισραήλ

ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ

Πρόεδρος: ΡΕΦΟΥΛΙΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

Αντιπρόεδρος: ΚΟΥΝΕΝΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ

Γεν. Γραμματέας: ΚΟΥΦΟΠΟΥΛΟΣ ΦΩΤΗΣ

Αν. Γεν. Γραμματέας : ΚΟΤΡΩΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Ταμίας: ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΚΩΣΤΑΣ

Μέλη: ΡΟΜΠΑΚΗΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ, ΖΙΩΓΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Αναζήτηση Εργασίας

Εργασία από την Careerjet

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας

 

Followers