30 Ιανουαρίου 2008

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΟΥΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ & ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ στηρίζει την πρωτοβουλία του δικτυακού τόπου της Ανατολικής Αττικής, www.an-attiki.gr για διεκδίκηση καθαρώτερου περιβάλλοντος κάνοντας εξοικονόμηση ενέργειας.

Καλεί τα μέλη & τους φίλους του σε ενεργή παρουσία το Σάββατο 02-02-08 και ώρα προσυγκέντρωσης 10.40, έξω από την εκκλησία της Αγ. Παρασκευής.

Θα διανεμηθεί ενημερωτικό φυλλάδιο του ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ & ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ σε όλους τους παρευρισκόμενους στη συγκέντρωση για τα άλυτα περιβαλλοντικά προβλήματα της περιοχής μας με το σύνολο των προτάσεών μας όπως προκύπτουν από επιστημονικές συναντήσεις που έγιναν με πρωτοβουλία του Συλλόγου μας και οργανώσεων πολιτών της περιοχής.

Ακολουθεί η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ.

Ο δικτυακός τόπος της Ανατολικής Αττικής, http://www.an-attiki.gr/ σε συνεργασία με τον ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ & ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΠΑΛΛΗΝΗΣ καλεί τα μέλη, τους φίλους, τους εκπροσώπους Συλλόγων και κάθε ενεργό πολίτη της περιοχής μας, το Σάββατο 02-02-08 στην συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Αγ. Παρασκευής όπου θα διατεθούν λαμπτήρες χαμηλής κατανάλωσης σε συνεργασία με την Philips.
Η εκδήλωση διοργανώνεται από το ΣΚΑΙ για την εξοικονόμηση ενέργειας και την δημιουργία ενός καθαρώτερου περιβάλλοντος.
Θεωρούμε απαραίτητο να συμμετάσχουμε οργανωμένα στην συγκέντρωση, διεκδικώντας παρόμοιες συγκεντρώσεις και για την Αν. Αττική.
Με την παρουσία μας θα κάνουμε αναφορά στις περιβαλλοντικές επιβαρύνσεις που προσπαθούν να φέρουν τα γνωστά - άγνωστα κέντρα αποφάσεων στην περιοχή μας, (μοιράζοντας έντυπο υλικό από τις δραστηριότητες των Συλλόγων τους), τονίζοντας ακόμα μία φορά ότι :
  • Οι ενεργοί πολίτες θα σταθούν εμπόδιο σε κάθε προσπάθεια επιβάρυνσης του τόπου μας.
  • Δημιουργούμε το περιβάλλον που μας ανήκει.
  • Φροντίζουμε το περιβάλλον των παιδιών μας.

Χώρος και ώρα προσυγκέντρωσης 10.40, έμπροσθεν της εκκλησίας.

Αναζήτηση Εργασίας

Εργασία από την Careerjet

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας

 

Followers