28 Ιανουαρίου 2008

Η ΔΕΗ και το κτιριακό συγκρότημα Διοικητικού Κέντρου στη θέση "Μάτσα" Αγίου Νικολάου Κάντζας (παραπλεύρως της οδού Λεονταρίου)

Πολλά ερωτηματικά δημιουργεί το δημοσίευμα της τοπικής εφημερίδας "ΝΕΟΛΟΓΟΣ" στους ήδη παλλαπλά ταλαιπωρημένους κατοίκους της περιοχής.

Σε απόσταση δηλαδή μικρότερη του ενός χιλιομέτρου από το "Κτήμα Καμπά, στη θέση Μάτσα Παλλήνης η ΔΕΗ προτίθεται να αναγείρει σε ιδιόκτητο χώρο έκτασης 76 στρεμμάτων, το νέο διοικητικό της κέντρο.

Ακολουθεί η πρώτη αντίδραση από την πανταχού παρούσα ελάσσονα αντιπολίτευση του Δήμου Παλλήνης. Μας εστάλη η ανακοίνωση και την αναρτήσαμε για ενημέρωση όλων μας.

ΤΑΣΟΣ ΜΠΟΥΝΤΟΥΒΑΣ

Δημοτικός Σύμβουλος και Επικεφαλής του Συνδυασμού

ΠΑΛΛΗΝΗ-ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΠΤΙΚΗ

Μετά την επιχειρούμενη οικοδόμηση (με βάναυσο τρόπο για τους κατοίκους της περιοχής) του Στρατοπέδου Λάμπρου και του Κτήματος Καμπά, δημοσίευμα της εφημερίδας ΝΕΟΛΟΓΟΣ μας πληροφορεί ότι ένα άλλο οικοδομικό μεγαθήριο θα επιχειρηθεί να κτιστεί στην Παλλήνη.

Συγκεκριμένα η Διοίκηση της ΔΕΗ με ¨αμετάκλητη¨ απόφασή της πρόκειται να κατασκευάσει Διοικητικό Κέντρο συνολικής επιφάνειας 43.000 τ.μ. στο οποίο θα απασχολούνται 2.500 εργαζόμενοι. Η ανέγερση του συγκροτήματος θα γίνει σε ιδιόκτητο χώρο 76.000 τ.μ. που βρίσκεται στον Άγιο Νικόλαο στην Κάντζα και ο οποίος μάλιστα είναι χαρακτηρισμένος σαν γεωργική γη.

Με αυτόν τον τρόπο συμπληρώνεται το στρατηγικό σχέδιο κάποιων ¨εγκεφάλων¨ για εξαφάνιση κάθε σπιθαμής ελεύθερου χώρου στην Παλλήνη και μάλιστα με αλλαγή των χρήσεων γης.

Εμείς δηλώνουμε ότι είμαστε αντίθετοι στην κατασκευή αυτή που μαζί με τις άλλες θα υποβαθμίσουν την ποιότητα ζωής της περιοχής και θα αλλοιώσουν το περιβάλλον.

Θα αντισταθούμε με όλες μας τις δυνάμεις στην επιχειρούμενη τσιμεντοποίηση της περιοχής

Αναζήτηση Εργασίας

Εργασία από την Careerjet

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας

 

Followers