10 Ιουνίου 2009

Αγ. Νικόλαος Κάντζας. Πάρκο - αυτοκινητόδρομος. 93 Δημότες ζητούν λύση.

Τόσα χρόνια Δημοτικών θητειών δεν μπόρεσαν να εφαρμόσουν το σχέδιο πόλης στον οικισμό του Αγ. Νικολάου Κάντζας.

Συγκεκριμένα οι χαρακτηρισμένοι χώροι πρασίνου έχουν γίνει σκουπιδότοποι και στην καλλίτερη περίπτωση , είναι γεμάτοι χόρτα (ξερά ή χλωρά ) αναλόγως της εποχής.

Συνέπεια της έλλειψης κυκλοφοριακής μελέτης είναι η άναρχη κυκλοφορία των αυτοκινήτων και οι υψηλές ταχύτητες μέσα στον οικισμό.

Οι δύο κύριες πλατείες γίνονται δρόμος διαφυγής για μηχανάκια και αυτοκίνητα, δημιουργώντας σοβαρό κίνδυνο για τα μικρά παιδιά που παίζουν εκεί.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου αλλά και άλλοι Σύμβουλοι της περιοχής, περί άλλων τυρβάζουν.

Οι κάτοικοι με τις υπογραφές τους ζητούν άμεσα την λήψη μέτρων για την φύλαξη σε αυτή την φάση τουλάχιστον των πλατειών, άλλα έπεται η συνέχεια.

Οδ. Ρομπάκης

Κάτοικος Αγ. Νικολάου Κάντζας

Ακολουθεί η επιστολή διαμαρτυρίας των κατοίκων.


10-06-2009

Προς το Δήμο Παλλήνης,

Οι δημότες της Παλλήνης, ήτοι κατωτέρω υπογράφοντες, επιθυμούν ένεκα του σημερινού δημοτικού συμβουλίου να εφιστήσουν την προσοχή του δημοτικού συμβουλίου και ιδιαίτερα της κεφαλής αυτού Δημάρχου, κ. Κωνσταντά στα προβλήματα του Αγίου Νικολάου Κάντζας.

Παρά τις συνεχείς παρακλήσεις και παρατηρήσεις μας ασυνείδητοι οδηγοί διέρχονται με τα αυτοκίνητα τους μέσα από το πάρκο , που βρίσκεται επί της Μεγακλέους , με αποτέλεσμα να θέτουν σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα και ζωή μικρών παιδιών. Αίτημα μας λοιπόν είναι:

1) η τοποθέτηση δύο σημάτων τροχαίας στην οδό Κούρων Αθηναίων που θα απαγορεύουν την παράνομη διέλευση αυτοκινήτων μέσα από το πάρκο

2) η τοποθέτηση σιδερένιου εμποδίου μόνιμα συνδεδεμένου με το έδαφος στην πλευρά του πάρκου που συναντά την οδό Αγίου Νικολάου.

Αναμένουμε η τοπική αυτοδιοίκηση να λάβει ΑΜΕΣΑ τα παραπάνω δραστικά μέτρα, ώστε να επιλυθεί το πρόβλημα. οι υπογράφοντες.

(Ακολουθούν 93 υπογραφές κατοίκων της περιοχής που δεν κρίνουμε σκόπιμο να τις αναρτήσουμε).

Αναζήτηση Εργασίας

Εργασία από την Careerjet

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας

 

Followers